Juli!
Az éves bevallást töltöm, s elakadtam. A KT kód 6-7 kigészítő jegyéhez nem tudom eldönteni, hogy mit válasszak. Talán B1????
Papírzsákokba csomagolunk glettanyagot. s így adjuk el a terméket. Légyszí erősítsél, vagy cáfolj, mert a kitöltésiből nem tudtam eldönteni, a sok közül melyik lenne helyes. Koordináló szervezethez csatlakoztunk, 1oo%-mentességet élvezünk, de a bevallást be kell adnunk. Arra sem találtam útmutatást, hogy a tömegalapú zsák mennyiségét egész kilóban, vagy tizedesre (és hány tizedesig) kell feltüntetni. A koordináló szervezet felé 2 tizedesre kerekítve jelentjük.
Köszi
Juli!
Köszönöm szépen. A papírzsákba tesszük a glettanyagot és belföldön adjuk el a terméket. A B1 ezek szerint a nyerő....
Ezeket az 5o kg-os zsákba öntött poralakú termékeket 1o darabonként műanyaggal lefóliázzuk, hogy ne csússzon szét szállítás közben. Ezután is felmerül a termékdíjfiz.kötelezettség. A KT kódnál ide is a B1-et írjam, vagy ez saját felhasználásnak számít? (B2??)
Remélem több kérdésem nem lesz ezzel a számomra nem szeretett témával.
Az is B1.
Ezért mondtam, hogy ha ti csomagoljátok és eladjátok, akkor B1.
Ha ti csomagoljátok be, de ki is csomagoljátok (megbontjátok vagy megsemmisítitek csomagolásasl együtt, vagy elhasználjátok az árut belőle), akkor saját célú felhasználás B2.
Ha EU-ból behozzátok és eladjátok, akkor K1.
Ha EU-ból behozzátok és kicsomagoljátok (és a többi), akkor K2.
Tehát az különbözteti meg, hogy a csomagolással együtt eladjátok vagy sem.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég