Szia!
Az a szaklap, ahonnan korábban bemásolta Róza a cikket, amire e nyílt levélben reagál, szóval annak a lapnak biztosan fel van tüntetve az email-elérhetősége. Akár online lap, akár nyomtatott, ma már mindegyiken van email-cím, amire írni lehet.
Szia!
Az a szaklap, ahonnan korábban bemásolta Róza a cikket, amire e nyílt levélben reagál, szóval annak a lapnak biztosan fel van tüntetve az email-elérhetősége. Akár online lap, akár nyomtatott, ma már mindegyiken van email-cím, amire írni lehet.
Ugy gondolom, hogy panasz bejelentésre nem dr Kovács Attila a megfelelő célszemély. De őt választottam ,mert többen idéztek tőle, helyi adók ürügyén.
Konkrét elképzelésem van panasz bejelentéssel kapcsolatban. Nem tudok privát emailt küldeni ezen a fórumon keresztül, ezért megadom az email cim amin keresztül fel tudjuk venni a kapcsolatot és átküldök egy anyagot.
gazdinfo.rozi@gmail.com
Üdv Róza
Nekem jöhet:
szedlacsek @ citromail . hu
Én meg írok Neked erre a mailre, és akkor átküldheted nekem is az anyagot. üdv. Kata
Szia Róza!
Az anyagot megkaptam. Köszönöm.
Van egy ötletem nem biztos hogy jó, de érdemes lehet elgondolkodni rajta:
A Magyarország.hu-n a Fórumban van olyan téma hogy:Válaszolt: az Adó és Pénzügyi Ellenőrző Hivatal. Ide lehetne egy mindenki által elfogadott levelet írni, majd nyomatékul mindenki alátámasztaná egyetértésével. Mivel csak okmányirodai regisztrációval lehet belépni a hozzászólások hitelesek lennének.
Természetesen ezt lehet a panasz@obh.hu e-mail címre is megtenni. Ha több helyre írunk akkor talán valaki csak érdemesnek találja, hogy foglalkozzon az üggyel.
Mit szólsz/szóltok hozzá?
Üdv. Olga
Én is megkaptam Rózsa tájékoztatóját.
Olga, mindkét javaslatot támogatom. De a levelet nagyon világosan, mindenféle politikai célzatoktól mentesen, szakmai érvekkel megalapozottan kell megfogalmazni.
Üdv. Kata
Nekem is jöhet
t2tbt@t-online.hu
Szia Róza!
Megkaptam én is, úgy gondolom, hogy a legjobb megoldás az lene, ha VALAKI írna egyet, és mindenki azt küldené el, az Olga által javasolt mindkét helyre, plussz mindenhova, ahol esetleg érdemben tudnának ezekkel a problémákkal foglalkozni. Ja és természetesen a nevem címem is adom hozzá.
Györgyi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 43 vendég