Adófórum

Adózási és számviteli információk

Kamarai regisztráció!!

Adatszolgáltatás

Kamarai regisztráció!!

HozzászólásSzerző: SZESZE » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

Tegnap itt olvastam, de most nem találom, a kamarai regisztrációs lap kitöltésével kapcsolatos hozzászólásokat!    Kitöltöttem, de tele a t...... vele, mert már négyszer elszállt az egész!!!! Ha rámegyek az irányítószám után a településre, oldalt valami karikaszerű pörög, de semmit sem csinál, utána ha próbálok valamit írni, akkor teljesen kilép az egész regisztrációból!

Kérem, ha valaki már tudja, hogy hova nyomjak és mit és segítene, hogy ne szálljon el az egész ismét megköszönném!

További szép estét!

SZESZE

SZESZE

Kamarai regisztráció!!

HozzászólásSzerző: madora100 » csüt. jan. 28, 2010 7:38 pm

http://www.adoforum.hu/szakmai_forum/tema/24071/epitoipari-kivitelezoi-nyilvantartas?wa=ADO1001&uid=723852

Ezen a linken fut a téma. Írjál oda és küldenek nyomtatványt akik már végigszenvedték ugyanazt, mint Te.

madora100

Kamarai regisztráció!!

HozzászólásSzerző: pankráta » pén. jan. 29, 2010 7:23 am

Explorerrel nekem is lassú volt, de Mozilla Firefox-al rendesen pörög. Próbáld meg esetleg azzal!

A nyomtatványt csak annak tudják visszaküldeni, aki már elmentette, akkor van meg náluk a regisztráció. Ha még elmenteni sem sikerült, akkor nincs nekik mit küldeni.

pankráta

Kamarai regisztráció!!

HozzászólásSzerző: JKJudit » kedd feb. 02, 2010 5:03 pm

Én frissítettem az explorert és így tökéletesen működött a kitöltés, mentés, nyomtatás. Szerintem érdemes frissíteni, mert valószínűleg a jövőben más programmal, nyomtatvánnyal is előfordulhat, hogy nem fog menni emiatt.

JKJudit

Vissza: Adatszolgáltatás