Szia Enikő!
Ha pl. a munkáltató üdülési csekket juttatott tavaly valakinek, akkor már kötelező! Általában ránk csak ez a k53-as szokott vonatkozni. De a teljes listát megtalálod az apeh honlapon a kontroll adatszolgáltatások alatt. Üdv. Kata
Szia Enikő!
Ha pl. a munkáltató üdülési csekket juttatott tavaly valakinek, akkor már kötelező! Általában ránk csak ez a k53-as szokott vonatkozni. De a teljes listát megtalálod az apeh honlapon a kontroll adatszolgáltatások alatt. Üdv. Kata
K51-et és K53-at is kell küldenem ezen az éven (eddig nem kellett) és úgy látom, hogy akkor a kontroll adatszolgáltatás rám is vonatkozik. Egy kicsit bonyolultnak látom a dolgot így előszörre, de talán megbírkózom vele, ha más nem az utolsó pillanatban. Egyébként köszi. Enci
Sziasztok!
Én az előbb küldtem el a K53-as nyomtatványt, de jól megizzasztott!!! Ha a férjem nem segít, napokig elgörcsöltem volna rajta.... Egyébként sem egyszerű a könyvelők élete, az Apeh meg rátesz még egy lapáttal, ahol csak tud! Hogy végülis hogy sikerült elküldeni, ne is kérdezzétek, mert nem tudnám elmondani! Csak megkönnyebbültem:)
Üdv: Marcsi
Sziasztok!
Ma feltette az APEH a friss információk közé a kontrolladat-szolgáltatás elkészítésének lépései című tájékoztatóját. Bár előbb tette volna! :)
Üdv:
Linda
Icus köszi!
Ugyan nem én vetettem fel a gondot ,de szuper jól jött.
SOS úgy elakadtam, hogy azt sem tudom fiú vagyok vagy lány.
Kitöltöttem 09K53-at, ellenőriztem, nyomtattam, elkészítettem a kontroll állományt, aminek a helye:
C/Documentum and settings/Enikő/abevjava/kontroll/ 21357943 de ide nem tesz semmit és ide nem is tudok rakni semmit.
A kontroll állomány másolásánál végképp elakadtam, bárhova szeretném másolni mindig az írja ki, hogy hiba a másolásnál.
Enci
Szia Enci!
Ha a kontroll adatok elkészítése után a másolás nem jött össze, és esetleg van A :)) kislemez-hely a gépeden,akkor próbáld ide másolni, és innen az ellenőrzésbe.
Ha így sem jön össze akkor a leírásom szerint nyiss neki mappákat, és próbáld meg újra.
Így jónak kell lenni.
Remélem jó lesz.
Üdv:Icus
Megvan a kontroll állomány. Bemegyek a kontroll állományok másolása menüpontba, ott kijelölöm a cég adatszolgáltatását, Megadom a célmappa helyét (pendrive) F: 09K53 mappa, megvan a kijelölt célmappa , másolás ... ÉS HIBA!!!!
Enci
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég