Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólokhoz: Mindenkinek: Jó egészséget, Békés Boldog Új Évet Kívánok !
Üdv:Béla
Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólokhoz: Mindenkinek: Jó egészséget, Békés Boldog Új Évet Kívánok !
Üdv:Béla
Üdv: Mindenkinek!
Köszönjük a sok segítséget, informácíókat.
Mindenki rohan, mindenki siet,de egy mosoly felmelegít minden szivet! Én szeretetet küldök most neked,így kívánok: BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!
Üdv: Erzsi
BUÉK Mindenkinek!
Tompul már a csillagszóró fénye
Búcsúzik az Ó esztendő, jár az idő gépe.
Halkan cseng a csengő, elnémul a hangja
Mert itt van már a szilveszternek napja
http://s3.images.www.tvn.hu/2008/12/30/23/03/www.tvn.hu_453ee3638c1f98d4ca58b2e435cae987.gif
Marcsi
Kedves Fórumtársak!
Sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánok Mindenkinek! Kívánom, hogy mindenképpen nyugodtabb legyene a következő évünk, mint az idei volt :-)
Üdv. Kata
Sziasztok Kedves Fórumtársaim!
Engedjétek meg, hogy egy Zsiga Lajos versrészlettel kívánjak Nektek Boldog Új Évet!
P. Zsuzsa
Ne kiálts! – az alvó csendben
Suttogva szólj! – szépet, kedveset,
Mi a szívnek, jól esik, s ünnep
A megkínzott lelkeknek.
Ne kiálts! Hagy álmodjanak:
Suttogva szólj! S köss békét
Körülötted a dühöngô elemekkel,
Magaddal és a végtelennel.
S, ha lázad is benned a gyűlölet,
Ne kiálts! – suttogva szólj,
Mert talán békében,
A holnap is szebb lehet.
Sziasztok Kedves Fórumtársak!
Kívánok én is mindenkinek békés, boldog, sikerekben, anyagiakban gazdag új évet! És ha mégsem lesz olyan gazdag, annak ellenére kívánom, hogy kedvesek, figyelmesek legyünk egymáshoz, értékeljük azt, ami van, az apró örömöket, sikereket, eredményeket, és ne azt keressük soha, hogy mi a rossz, mi nincs, mi nem elég. Mert az csak keserűvé, gorombává tesz és megbetegíti a lelket és a testet.
Üdvözlettel: Böbe
Mindenkinek boldog új évet kívánok. Váljon valóra minden kívánságotok. Ránk férne az elmúlt évtől eltérő, szebb és jobb időszak. Talán a 2o1o. ilyen lesz.
Madora
Szeretettel Mindenkinek!
Békés, boldog új évet kívánok!
K.Pál
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 34 vendég