Sziasztok!
2006-os bevallásokat szeretnék letölteni XML fájlként az EBEV-ről: Már vártam száz évet, kipróbáltam friss bevallással is, mindig csak azt írja, hogy "feldolgozás alatt" Nem működik a magyarorszag.hu vagy rosszul csinálok vmit?
Ildi
Sziasztok!
2006-os bevallásokat szeretnék letölteni XML fájlként az EBEV-ről: Már vártam száz évet, kipróbáltam friss bevallással is, mindig csak azt írja, hogy "feldolgozás alatt" Nem működik a magyarorszag.hu vagy rosszul csinálok vmit?
Ildi
Én most csináltam, nekem ment. Nyomd a frissítés gombot többször. Ha így sem megy, lépj ki a rendszerből, majd pár perc múlva lépj vissza. Ha lejött mentsd a gépedre és az abevjava-ból nyisd xml. ként. Onnan tudod megnyitni mint rendes bevallás formátum. ( Feltétel még hogy az adott nyomtatvány telepítve legyen a gépeden, mert csak akkor tudja megnyitni.)
Bea
Köszönöm mindenkinek, végül is elvesztettem a türelmemet, de másnap estére már ott voltak. Még az is problémát okozott aztán, hogy abv formátumúak voltak a szükséges xml helyett (2006 éviek),de verziófrissítés után ezeket is meg tudtam nyitni.
Ildi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég