HAHÓ- FŐÁLLÁS MELLETTI E.V. MIATT HIÁBA ÍRTAM A NYUG.BIZT-NAK, HOGY NINCS JÖVEDELME / KEZDŐ /
ÉS NINCS ALKALMAZOTTJA, KÜLDTEK EGY FLOPYT. AMIT A LAPTOPBAN NEM TUDOK HASZNÁLNI.
MIT CSINÁLJAK?
ÜDV GABI
HAHÓ- FŐÁLLÁS MELLETTI E.V. MIATT HIÁBA ÍRTAM A NYUG.BIZT-NAK, HOGY NINCS JÖVEDELME / KEZDŐ /
ÉS NINCS ALKALMAZOTTJA, KÜLDTEK EGY FLOPYT. AMIT A LAPTOPBAN NEM TUDOK HASZNÁLNI.
MIT CSINÁLJAK?
ÜDV GABI
Szia!
Én biztos visszaküldeném nekik, tegyék a floppyjukat a fülük mögé!
Árulnak még floppyt?
Vagy megfűzöl egy ismerőst, akinek van ilyen gépe, és átmentitek pendrive-ra vagy cd-re a floppy tartalmát!
Üdv:Nelly
Igen, Nelly, árulunk még floppyt :-))))
Bár az én kollégáim is (számítástechnikai cégnél dolgozom) mindíg körberöhögnek, ha valami gondom van a régebbi nyenyivel, és floppy-znom kell... Hogy hol élnek ezek???? Hát itt, kis hazánkban...
(Mondjuk én már az elsők között regeltem ott is az elektronyosra, és meg is vagyok elégedve vele. De ha valami régit kell javítani, akkor sajnos azt csak floppyn lehet még ma is :-((( )
Zsuzsa
Apóca!
NEM TUDJA A LAPTOPJÁBA BEDUGNI A FLOPPYT! (gondolom ezen van az indító, és nem regisztrált enyenyire).
Üdv!!!!!!!
Én azt csináltam már tavaly is, hogy a floppy helyett cd lemezen kértem ki az indító állományt. Szabolcsban kiadják így is és cd lemezen adtam be a kész állományt. Annyit kértek csak, hogy a cd-t amire az indító állományt töltik én mellékeljem az adatlaphoz. Ezt megtettem és simán be tudtam adni mindent.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 64 vendég