Kedves Tevike!
Ha régóta lennél a Fórumon, tudhatnád, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki sürgősként teszi fel a kérdését, vagy figyelemfelhívásként beírják amit én is tettem. Nyilván amit leírtál, azt én is tudom. De azt nem vetheted a szememre, hogy sürgősen szeretnék valamire választ (hiszen ha könyvelő vagy tudnod is kell, milyen ez a munka), de természetesen ha nem kapok, akkor nyilván nem az itt tevékenykedőket fogom hibáztatni. Sőt! Tisztában vagyok a segítő szándékkal, ami azért szerencsére a legtöbbünkben megvan itt.
Kedvesem! Nem túl nagy egy kicsit az orcád? :(
Te mindent tökéletesen tudsz? (Aki ebben a szakmában ezt állítja magáról, az szerintem festi magát, de legalábbis nem mond igazat...)
Ha igen a válaszod, akkor nem is igazán értem, mit keresel itt....
És igen, lehetnek sürgős helyzetek. Ugyanis az ügyeket - bármennyire is szeretnénk - nem mi, hanem az ügyfelek és az egyre inkább betarthatatlan, ellentmondó jogszabályok irányítják...
Kedves Tevike!
Akkor leszel szíves talán lehordani ezt a szegény kérdezőt is, mert sürgősen szeretne választ kapni:
http://www.adoforum.hu/szakmai_forum/tema/22508/svajci-szamla?wa=ADO0911&uid=890488
További szép napot!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég