Főállású egyéni vállalkozó vagyok 2007 óta, most igénylek táppénzt, eddig folyamatosan dolgoztam.Kérdésem lenne hogy milyen papírokat kell beadnom az OEP-hez. Kitöltöttem az "Igénybejelentés táppénz... igényléséhez" és a "Pótlap táppénz megállapításához", csatolom az orvosi igazolást.
2006.07.31 szűnt meg az előző munkahelyem, ahol alkalmazott voltam - ilyen esetben csatolnom kell a rózsaszín kiskönyvet (Igazolvány a biztosítási jogviszonyról és az egészségbiztosítási ellátásokról)? Ebbe bele kéne magamat írni, mint a következő foglalkoztató kifizetőhely? Ha csatolni kell az eredetit kell elküldenem?
Jövedelemigazolást csatolnom kell a 2008-as, 2009-es évre? Ha igen, akkor saját magam töltöm ki, mint EV, vagy az Apeh-től kell kérni, esetleg máshonnan?
Az igénybejelentő lapon 2. oldal 3. pontban be kell írnom a biztosítási jogviszony végét is, ha a vállalkozói igazolványom még megvan? Vagy így elég csak a jogviszony kezdetének a dátuma?
Ha főállású EV vagyok, akkor a heti munkaidőhöz 40 órát kell beírnom akkor is ha többet dolgoztam?
Jól tudom hogy családi kedvezményt csak 3 gyerek után lehet igénybe venni?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!