Csak tájékoztatásul:
Nekem termék értékesítés (elektromos cikk) miatt van üzletem és pénztárgépem. Ugyan itt fénymásolok és internetet, nyomtatást... biztosítok. A vállalkozóiba a tevékenységek az alábbiak szerint szerepelnek és nem kellett módosíttatni a működési engedélyt a 2 tevékenység miatt. (Tehát a működési csak az elektromos cikk értékesítésére van.)
821901 Fénymásolás, egyéb irodai szolgáltatás (Ez a TEÁOR nem szerepel a 133/2007. (VI.13) rendeletben, nem kell működési, nem kell pénztárgép)
773301 Egyéb irodagép kölcsönzés (Az "internet szalont" kölcsönzési tevékenységnek sorolták be, már működési és így pénztárgép köteles is lenne, de az alábbiak szerint mentesült mindkettő alól: Nem tartozik a rendelet hatálya alá az a szolgáltatási tevékenység, amely a vállalkozás telephelyén, vagy azon kívül, komplex szolgáltatás keretében eszközöket biztosít az igénybe vevő részére (pl. fitness-terem, gokart-pálya, vízicsúszda-szolgáltatás, üzemeltetés).
Nem tudom a Te tevékenységed milyen TEÁOR alá sorolták be, valamelyik ezek közül van-e?
Üdv. Rozi