Adófórum

Adózási és számviteli információk

eBev nyugták hiánya

Elektronikus bevallás

eBev nyugták hiánya

HozzászólásSzerző: 3HInfo » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

Nektek mostanában visszajönnek az eBev nyugták? Két napja feladtam két 1041-st és még mindig nem kaptam rá nyugtát. Tegnap előtt beszéltem egy apeh-es ügyintézővel nullás igazolásom miatt, azt ígérte tegnap átküldi, ennek ellenére semmi sem érkezik.

üdv

Tica

3HInfo

eBev nyugták hiánya

HozzászólásSzerző: kovacs.attilane » pén. szept. 04, 2009 3:59 am

Szia!

Nekem sem jönnek két napja a nyugták

Ildi

kovacs.attilane

eBev nyugták hiánya

HozzászólásSzerző: Jessy » pén. szept. 04, 2009 4:36 am

Sziasztok!

Én is elkezdtem küldeni tegnap a járulékbevallásokat de nyugata még most sincs róluk. Bosszantó,hogy az ember nem tudja a munkáját rendesen befejezni, nem is küldök egyenlőre többet. Azért kíváncsi lennék, hogy mi az oka az állítólag kiválóan működő rendszer lassúságának??

Üd. Jessy 

Jessy

eBev nyugták hiánya

HozzászólásSzerző: madora100 » pén. szept. 04, 2009 4:43 am

Az a bosszantó, hogy nem egyedi esetről van szó. Elég gyakran előfordul, hogy napokat kell várni a nyugtákra.
madora100

eBev nyugták hiánya

HozzászólásSzerző: Őri Tünde » pén. szept. 04, 2009 4:56 am

Olyan gyakran előfordul, hogy az értesítési tárhelybe majdnem fél-egy napig újként, olvasatlanul van az elküldött bevallás, ami azt jelenti, hogy még nem ment át az Apeh-hoz. De most pár napja azt tapasztalom, hogy olvasottként szerepel és ennek ellenére az ebev rendszerben nem szerepel a bevallás. Tehát még be sem ért..... amig nem ér be, addig nyugta sincs.... De ez nekem anomália..... az ügyfélkapu már elküldte, de az apehhoz nem érkezett meg. Talán galambpostával küldik?  :-)

Kíváncsi leszek mikor kapjuk meg a nyugtákat. Nagy élvezet folyton azt figyelni, hogy kinek a bevallására nem kaptam nyugtát, és újból belépni, kinyomtatni a nyugtát, elővenni az anyagukat stb..... csupa plusz munka. Köszönjük.

Őri Tünde

eBev nyugták hiánya

HozzászólásSzerző: 3HInfo » pén. szept. 04, 2009 7:24 am

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt. Megnyugodtam, nem csak nálam van ilyen gond. Hosszas telefonálgatás után az apeh-től azt a választ kaptam, hogy maradjak a ..... nyugodtan, majd jönnek a nyugták. Apró technikai problémáról beszélnek és azt ígérik, hogy hamarosan rendbejön.

Üdv

Tica

3HInfo

Vissza: Elektronikus bevallás