Szia Mifer!
Először is köszönjük, hogy közkincsé tetted.
Nahát, nagyon jó :-( Olyan választ kaptunk, amire nem is számítottunk, igaz?
Üdv. Kata
Szia Mifer!
Először is köszönjük, hogy közkincsé tetted.
Nahát, nagyon jó :-( Olyan választ kaptunk, amire nem is számítottunk, igaz?
Üdv. Kata
Sziasztok!
Én is köszönöm, hogy feltetted az állásfoglalást!
De akkor most hogy is van? A válaszuk szakmai véleménynek minősül, kötelező erővel nem bírnak! Nem nagyon értem ezt a mondatukat! Megköszönöm ha kicsit segítenétek nekem,hogy megértsem!!!!!
Köszönöm szépen!
Jó éjt!
Az egészen pontosan azt jelenti Szesze, hogy egy per esetén nem hivatkozhatsz rá ill. hivatkozhatsz, de csak a jóhiszeműségedet bizonyítod majd vele. Ha akkor másként értelmezik már a kérdést (lásd például a bérleti dij és az 1 MFt feletti EHO kérdése) akkor nem bújhatsz egy ilyen levél mögé. Semmit nem ér.
P.Zsuzsa
Szia Zsuzsa!
Annyit azért ér, hogy bírságot nem szabnak ki, meg azt hiszem (erre most nem vennék mérget) kés.pótlékot sem, ugyanis a magasságos hivatal állásfoglalása (szakmai iránymutatása) alapján, teljesen jóhiszeműen cselekedtél, mindent megtéve a helyes adózás érdekében:-)) Azért ez mégsem semmi, igaz?
Az adót (ha más a vélemény) azonban meg kell fizetni. Nekem volt ilyen esetem, igaz nem az utóbbi 5 évben, hanem még egy-két évvel azelőtt, és se bírság, se pótlék kiszabására nem került sor - köszönhetően az állásfoglalásnak.
Üdv: Böbe
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Akkor most már "teljesen" megnyugodtam! Szerintetek miért nem Ők mondják meg,hogy a nyomdák milyen számlatömböket gyártsanak, talán akkor egyszerűbb lenne!
Mindannyiótoknak nagyon szép napot és hétvégét kívánok!
Üdv. SZESZE
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 15 vendég