Editke!
Szánj meg engem is ezekkel e mintákkal!!
Köszi: csiziimrene@freemail.hu
Sziasztok!
Igaz,hogy kicsit későn kérek,de ha lehetséges nekem is tudnátok küldeni mintákat:szlepka@invitel.hu
Köszönöm szépen!!!
Sziasztok!
Egy gyakorlatilag nem működő, 2 személyes, alanyi áfamentes kkt egyszerűsített végelszámolással szeretne megszünni.
Készpénze nincs, árúkészlete kb. 1,5 millió, saját tulajdonú műhelye kb. 3,5 milliót ér, de nincs rá vevő, tagi kölcsöne 4,5 millió. Tehát a vagyona több, mint az adóssága.
Lehetséges az egyszerűsített végelszámolás, amelyben a vagyonfelosztásban természetben kapná meg a tag a kölcsön ellenértékét? Van ilyen esetben áfa, vagy egyéb adóvonzat?
Előre is köszi a válaszokat.
fodorferen@freemail.hu
Kedves Edit!
Sajnos én is végelszámolás előtt állok egy kis cégemmel. Szeretném Tőled elkérni az iratmintákat és az ügyvéd elérhetőségét.
Előre is köszönöm a segítségedet!
További szép napot! Zsuzsi
nemeth.zsuzsi@chello.hu
Kedves Edit!
Én is csatlakoznék ahhoz a kéréshez, hogy küldd el légy szíves a mintákat, mert a mi ügyvédünk semmit sem ad, csak kér. Előre is köszönettel Jutka
Az e-mail címem: kisjutka@bildex.hu
Szia Edit!
Csatlakoznék az előttem kérőkhöz. A végelszámolás engem is utolért, így ha még nem lett eleged, légyszives küld el nekem is a mintákat. Én még ilyen ügyvéddel nem találkoztam. Hol található a tiéd?
Előre is köszi! Marcsi
emailem: mazsola@enternet.hu
Kedves Edit!
Nagyon megköszönném, ha a végelszámolással kapcsolatos mintákat nekem is elküldenéd, nagy-nagy szülségem van rá. E-mail címem: szijzs@t-online.hu
Köszönöm!
Kedves Edit, nekem is nagy szükségem lenne a dokumentumokra!
Előre is nagyon köszi: andiszaz@gmail.com
Andi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég