Szia! A 0958-as bevallás főlap pontos kitöltése után , a 2. és az 5. lapot kell kitölteni
5. tábla a következő sorokat kell kitölteni:
91. sor 71.500
93. „ 24%
94. 1,5% a gép kiszámolja
96. „ 0,5% „
97. 71,500
98. 9,5%
102. 71,500
103. 4%
104. 2%
105. 71,500
107. 2,5%
109. Eho
Mária
Szia!
Ez egy tökéletes, kimerítő válasz. Szinte megcsináltad a bevallást.
/Változás csak a magánnyugdíj pénztáraknál van ./
Nélkületek káosz lenne a bevallásoknál.
Köszönet minden kérdező nevében, a sok-sok segítségért.
Üdv.
Sziasztok,
a linuxos nyomtatványon a magánnyugdíj pénztár kódját nem engedi beírni, emiatt küldi a hibaüzenetet, ráadásul még a 01-es nyomtatványra is hivatkozik, amit nem is lehet tölteni, reklamálja a hót megegyező adatok egyezőségét, szal egy rakás ....
Ez a legújabb verziója a lapnak (07.31-i update) és ugye 11-e van. Ilyenkor mi van? Más is tapasztalta ezt? A tb-sekkel semmi gond.
köszi,
Zoli
SZIA!
Próbáld meg ujjra, előröl kezdeni a kitöltést.Ne szaladj előre, csak menj sorba a kitöltéssel.
A főlap kitöltése után kapod meg a 2-es, 5-ös lapokat, ha elöl a TAJ számodat is beírtad.
Fog ez menni, talán már meg is csináltad. Csak nyugi.
Üdv.
Kösz a bíztatást :)
Nyugodt voltam, de csak addig, amíg harmadszorra se tette aktívvá a nyugd.pénztár-kód beírására szolgáló ablakot.
Se beírni nem engedett, sem pedig dupla klikkel megnyítni, mivel nem él az ablakocska.
Aztán szép higgadtan visszatöltöttem a 7-es verziójú .deb csomagot, azzal legalább csak egy hibaüzenetet küldött
(jellemző, hiba a 01-es lapon :) ami nincs is)
Ja és még higgadtásgomban megírtam a 9-es verziójú .enyk állomány hibáját az apehnak, de azt elfelejtettem, hogy a kiszórt millóékért hozzáértőbb programozókat is alkalmazhatnának, ha már linuxos környezetre is fejlesztenek...
Már elküldtem, megnyugodtam, szép estét mindannyiótoknak :)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 58 vendég