Amennyiben az üzemzavar miatt igazolásra van szüksége, a kapcsolat oldalon jelezheti!
Sziasztok!
Megnéztem én is - tegnap délután 5 órakor küldtem - , mind késettként van a folyószámlán. Nemrégen egy megszűnő bevallásnál vettem észre, annak ellenére, hogy határidőben beküldtem, késettként volt feldolgozva. Kérdésemre, hogy miért, az volt a válasz, hogy ne foglalkozzak vele. Azért engem ez nagyon bosszant.
Üdv.
Szia Icus!
Azt hiszem, az elfogadó nyugta időpontja a megoldás: ami éjfél után jött le, azt 21-inek veszi, ezért késett.
Ildi
Igen, az elfogadó nyugtán a beküldés időpontja szerepel, csak a 20-án délután beküldött bevallások nyugtája nem jött le azonnal az értesítési tárhelyre, hanem csak éjfél után, Persze ez nem menti fel a T. hivatalt. Hiszen ha az ügyfelem kéri, hogy nyomtassak neki egy folyószámlát, azon ő csak azt látja, hogy ELKÉSETT!! Vagyis ki a hibás? A könyvelő, aki nem küldi időben a bevallást.
Ildi
Bocsi, hogy itt kérdezem meg, de már én is jártam így, hogy az esti elküldésem elkésett lett, így a délutánit most gyorsan megnéztem, de nincs felkönyvelve .
A gondom az, hogy az első cégautóadó bevallásom. Egyáltalán felkönyvelik ?
Köszi: Mari
Szia!
Nekem sincs felkönyvelve,még késettnek sem.
Szerintem ezzel is annyira sietnek mint a 29-el,még 06.17-én nem volt lekönyvelve.
Üdv:Icus
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 46 vendég