Ezt az állítást mire alapozod? ill. honnnan az információ? Megköszönném.
P.Zsuzsa
Az információ forrása : két kezemben lévő APEH-okirat, illetve hogy az ügyintézőkkel milyen telefonszámokon beszéltem. (Ráadásul az egyiket vagy 20 éve jól ismerem, és amikor rákérdeztem erre, csak egy nagyot sóhajtott...)
Az állításomat pedig a közokirat-hamisítás Btk -beli tényállására alapozom. Egy ügyvéd ismerősöm is egyetért velem.
Köszi.
és a Hivatal ezt szótlanul tűri??? Semmi közérdekű bejelentés vagy valami ilyesmi? Nekem adózónak még azt is kell kutatnom, hogy amit kaptam az igaz vagy hamis - főleg ha folyamatban lévő ügyem is van - tehát akár ülhetne is a dolog? Na szép!
P.Zsuzsa
"és a Hivatal ezt szótlanul tűri???"
Mi az hogy tűri... ők maguk csinálják.... Elképesztő káosz van ebben az országban... És még Te legyél önkéntes jogkövető...
Te jó ég, újabb felháborító dolog. Az hogy mekkora káosz van, az enyhe kifejezés. Nálam az egyik cégnél be van adva méltányossági kérelem, addig ugye elvileg nem nyúlhatnak hozzá a céghez. De leinkasszózták neki azt az összeget a bankból, amire a méltányosságot kérte. A többit már szépen megfizette időben. Felhívtam őket, az inkasszós csaj is azt mondta, hogy jogtalan volt, visszautalják. De még aznap! ő kipostázott egy olyan határozatot, hogy a méltányossági eljárást megszűnteti, mert az összeg rendezésre került. Mondom neki, ez hogy a bánatba történhetett???? Védekezésül, hogy ők annyira szét vannak pakolva az apehnál, hogy nem látnak bele más osztályok ügyeibe. Eccerűen felháborító volt, és még azóta sem utalták vissza a leinkasszózott pénzt. Szerintem megint valamit bekavartak. Nekem már teljesen elegem van belőlük.
Üdv. Kata
"hogy nem látnak bele más osztályok ügyeibe."
Ez nem igaz. Ma a folyószámlán dolgozó ügyintéző látta már a másik városban, a méltányossági kérelemben hozott határozatot némi SZJA törlésről, ami még nem is jogerős!!!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég