Szia "Adotanacs" !
Minden jel szerint számítástechnika ördöge; hisz' a gép is csak ember...
Melyik elérési útnál írja ki egy másik ügyfeled nevét ? Amikor megjelölöd, akkor az Abev program ráereszti a titkosítást, és a az Abev postázó küldésébe helyezi. Ez az x:Abev 2006eKuldesKrKuldendo útvonalon lakik, ahol az x: az a meghajtó ahova az Abev program telepítve van. Innen veszi a java alkalmazás amit az Ugyfelkapuba lépés után indítasz el, illetve ő jól elindul.
Mielőtt elküldöd, megnézheted a pl. a Total Commanderrel, hogy abban bizony az a cég, azon nyomtatványa lakik, amit te megjelöltél elküldésre. Itt már nem vesz sehonnan semmi adatot.A rejtély nyitja az, hogy már az import (*.imp), vagy xml (*.xml) fájlnál történt gikszer, mert onnan kapja az ügyfélnevet. Ha kitörlöd a küldendőket is, meg az importált fájlt is, újra importálod, megjelölöd, akkor jó lesz. Velem is fordult elő, majd a frász jött rám, mire rájöttem újólag: a gép tényleg azt csinálja amit mondunk neki, a hiba nálam van.
Remélem, segítettem:
fgy_ado
Szia!
Nekem is volt ilyen, egyszerűen kiléptem mindenhonnan és kezdtem előről az egészet.. Akkor rendben ment minden. A miértet nem tudom, de azt tanították, hogy a számítástechnika márcsak ilyen.
Üdv: P.Zsuzsa
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég