Sziasztok ! köszi a hozzászólásokat először a P.Zsuzsának a hozzászólásához jól látod a pénz az csak papíron van meg a bankba nincs mit befizetni és ha lenne akkor se merné megteni hogy befizeti mert inkasszó van a bankszámlán apeh tartozás miatt .A bért az SZJA miatt nem veszi ki ezt is lól látod.A készletre sem tudok mit felvenni mert szolgáltatást végez
a napraforgó hozzászólásához ,a gond az hogy annyira kevés költséget raktam be
ami nagyon fontos csak azt raktam be ( üzlet bérleti dij és müködési költség + egy kevés anyag)
Az a gond ,hogy ezt a magass pénztár egyenleget az előző évről hozza , és én nem szeretném tovább vinni magammal lehetőség szerint szeretném kiüríteni dec.31-el
A stratégiámat leírom és erősítsetek meg , vagy javaslatokat várok
N ovember ,decemberre kiveszek mindkét tagnak jövedelmet ,(ez jót tesz a pénztárnak de a veszteséget növeli) a következő papíron magánszemélytől beszerezne varrógépeket 100 e feletti eszközöket ( ez jót tesz a pénztárnak
mivel évvégi beszerzéslenne az écs nagyon minimális , így az eredményemet nem viszi nagyon minuszba
De még mindig ott a 490e veszteség ami tovább fog növekedi ha a jövedelmeket és az écs meg az adókat elszámolom erre meg bevétel kéne ,de akkor megint megnövekszik a pénztár .üdv józsi