Szia,
lehet, hogy nem figyeltem, de miért kell közbeszerzés? akkora cég?
Ajánlom üss be a google-ba , hogy melegétel utalvány és kiadja az utalványkészítők nevét. Több van, a honlapokon meg tudod nézni a ktg-eiket. Van egy szolgáltatási díj (2%) és a Kiszállításért kérnek vmennyit, de mi együtt rendeljük az anyacéggel, s így nem kell fizetnünk. Ez bizonyos nagyságrend mellett ingyenes. Mi a Sodexho-tól rendelünk, 2 nappal a kihozás előtt kell átutalni az utalványok értékét.
Mindig pontosan, rendben küldték és sok helyen elfogadják. Mailben tájékoztatnak változásokról, íme, 2009. itt sztem fel is tudod Velük venni a kapcsolatot. vagy a @ elé azt üssd, hogy kapcsolat@sodexopass.hu
Fontos információ a rendelhető utalvány címletek változásáról:
A 2009. december 31-ig érvényes utalványok jelenleg megrendelhető címletei a következőek:
- MELEGÉTEL utalvány: 200 Ft; 300 Ft; 400 Ft; 500 Ft; 600 Ft; 1 000 Ft.
- ENNI-KÉK étkezési utalvány: 200 Ft; 500 Ft; 1 000 Ft; 2 000 Ft.
- AJÁNDÉK utalvány: 400 Ft; 500 Ft; 1 000 Ft; 2 000 Ft; 5 000 Ft; 6 900 Ft.
- KULTÚRA utalvány: 200 Ft; 500 Ft; 1 000 Ft; 2 000 Ft.
Amennyiben az aktuális címleteket tartalmazó megrendelő formátumra van szüksége, kérjük jelezze a koordinacio@sodexopass.hu e-mailcímen! A gyors ügyintézés érdekében kérjük, levelében hivatkozásképpen adja meg vevőkódját!
Üdülési csekket a NÜSZ-től (Nemzeti üdülési szolgálat) lehet rendelni, van egy formanyomtatványuk, a neten megtalálod, de kirendeltséget is biztos találsz a városodban, vagy közeli városban.
Nálunk internetutalványra is lehet szerződni, ha jól tudom, a szolgáltatókkal köt szerződést a cég (ezt csak az anyacégnél csinálják) ilyenkor be kell fizetniük az éves díjat, és a csekkekkel később számolnak el. HA érdekel utánakérdezhetek.
remélem segítettem vmit. Üdv Ildi
Szia!
Az üdülési csekket érdemes telefonon előre lebeszélni, és akkor nem kell várakozni, ha mész érte az irodába, előre elkészítik neked.
Nálunk az internet szerződést mindenki maga köti meg a saját nevére a szolgáltatóval, és a dolgozó a saját nevére kiállított számlát nyújtja be a cégnek.
A témához kapcsolódva: egy kft-nél csak az alkalmazottak vagy a tulajdonosok is részesülhetnek cafeteriában??
B.
Vissza: Juttatások, költségtérítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég