Köszönöm szépen Böbe!
Valószínűleg az általad bemásolt cikket, vagy minek nevezzem, olvastam én is valamikor.
Tehát, ha jól értem, csak az átalány működik tgk. esetében, a 9 Ft-os normaktg. nem.
üdv.
Marcsi
Köszönöm szépen Böbe!
Valószínűleg az általad bemásolt cikket, vagy minek nevezzem, olvastam én is valamikor.
Tehát, ha jól értem, csak az átalány működik tgk. esetében, a 9 Ft-os normaktg. nem.
üdv.
Marcsi
Sziasztok!
A fentieket nem boncolgatnam tovabb, megtetteket mar rendesen, inkabb gyakorlatiasabban.
Mi van akkor ha tulaj, mint maganszemely es mint a kft kepviseloje besetal a lizingceghez es lizingatvalalas mellett eladja a cegenek a kocsit.
A kft elszamol mindent koltsegkent. A maganutak koltsegeirol meg kiallit egy atharitott szamlat. Mint a cegestelefonszamlaknal.
Az atpapirozas meg nem akkora koltseg mint mondjuk amennyit le tud irni hosszabb tavon.bar kinek mi a sok, de mint kft gondolom afa viszaigenylo es mint maganszemely nem.
szerintem jarj a nyakara addig amig az altalad is javasolt utra nem lep, egyszerubb lesz az eleted, neki meg tobb marad a zseben.
igaz amit mondtam nem megoldas a konkret problemadra, viszont mukodo alternativa.:)))
sok sikert hozza, geor
Vissza: Juttatások, költségtérítések
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 2 vendég