Jó reggelt fennt van a honlapon az új 0808 !!!!!
Remélem ez már jó lesz!!!!
Jó munkát sziasztok Viol
Jó reggelt fennt van a honlapon az új 0808 !!!!!
Remélem ez már jó lesz!!!!
Jó munkát sziasztok Viol
Szia! Igen javították, reméljük mindenki küldeni tudja végre. Csak a közteherjegyekről biztos hogy jó, mert hajnalban küldözgettem, és nem jelzett hibát.
Üdv.: Marcsi
Nekem is sikerélményem van: Amiket eddig összerendeltem, majd küldésre bejelöltem s mivel hibát jelzett, a küldést visszavontan, a javitás után azokat változtatás nélkül ujra bejelöltem küldésre és mit ád 'Isten: hibátlanok!
Jó munkát mindenkinek!
Pista
Mit kell pontosan csinálni a hibásakkal? Nem kell őket újra töltögetni?
Még a progi javitása előtt több hibátlannak jelzett M-et összerendeltem több hibátlannak jelzett A-val, majd bejelöltem azokat elektronikus küldésre. Igen ám, de az összerendelések hibát jeleztek. Valamennyinél visszavontam a küldésre jelölést. Amikor megjavitották a progit, azokat ujra bejelöltem küldésre és jók lettek! Tehát az összerendelés progija lehetett hibás.
Ha Te is csak eddig jutottál el, akkor kipróbálhatod.
Ha nem vontad vissza a küldésre kijelölést, de még nem küldted el és további munkádban zavar a sok értelmezhetetlen titkositott fájl, akkor megtalálod azokat valószinűsithetően az alábbi uton /mert ugye az Abev2006 letöltésekor máshová is irányithattad az adatokat/: C:\Program Files\Abev2006\eKuldes\KR mappában és ha innen kitörlöd azokat, akkor eltűnnek a Nyomtatvány megnyitása Feltételek megadása Módositható listáról és igy nem fognak zavart okozni.
Ha pedig elküldted hibásan, jöhet a javitó bevallás.
Üdv: Pista
Erre az általános kérdésre csak azt lehet válaszolni, hogy elképzelhető több hiba is. Lehet hiba a számitógépes környezetedben, de Te is rosszul csinálhattál dolgokat. Egy biztos: több mint egy éve, ha sokszor nem is problémamentesen, de az elektronikus bevallási rendszer működik. Legalább irj le valami konkrét infót hogyan csináltad és mit vettél észre, akkor biztos kapsz javaslatokat.
Üdv: Pista
Sziasztok!
A külföldi állampolgár nem biztosítottnál, aki után csak tételes ehó fizetési kötelezettség van a 10-es lapon, még mindig ragaszkodik a kitöltő program a TAJ számhoz, ami meg nincs.
Angéla! Az alkalmazás minősége kódnál: első kocka (nyugdíjas, nem nyugdíjas) utánna a két kocka: pld. munkaviszonynál 20-as, az azt követő 6kocka a jogviszony kezdete: tehát neked : ha 2000.01.05-én kezdődött a jogviszonya, akkor: 000105 utánna pedig 001.
Helyesbítened kell majd, mert ha 2008.01.01-et írtűl be, akkor semmi perc alatt ki fog derülni, hogy 2008 előtt ezt az embert nem jelentettétek ki, illetve 2008.01.01-el nem jelentettétek be,stb.
Üdv.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég