Oldal: 1 / 1

1101 és 11A60 bevallás javítása

HozzászólásElküldve: csüt. jan. 01, 1970 1:00 am
Szerző: GYRIA

Sziasztok !


1101 negyedévest adtam be nullásan ( jétékadó köt : 0 írtam ) . Hibaüzenet jött, hogy hibás bevallási időszak. Hogyan kellene javítanom ?


Negyedéves áfa bevallóként 11A60 adtunk be ( 42.000 e FT ) időszak : 10.01-12.31, gyakoriság: áttérés negyedévesről havira. Hibaüzenet: 2011-ben havi összesítő beadására kötelezett.


Ha valaki tudja , hogyan javítandó, kérem írja meg !


 


Köszi !


1101 és 11A60 bevallás javítása

HozzászólásElküldve: szer. jan. 25, 2012 11:17 am
Szerző: melcsi62

1101-el kapcsolatban:  Én az innovációshoz írtam a nullát... 21-én jött az értesítés, hogy hibás, mert az innovációsnál csak március, meg hasonló esetekben lehetne adat.... 2 db hibakóddal közölték ezt. 23-án felhívtam őket, hogy akkor meéljék el, hová tegyem azt a tetves nullát, mert attól, hogy az értesítésben szerepel, hogy adjak be NY-et, azt ugyebár jan.20-a után nem is adhatnék, azhon kívül, hogy az NY az egy lehetőség nemleges bevallás kiváltására, tehát a normális bevallási nyomtatványnak is kellene tudnia azt, hogy akár nullásan beadhassam, ha egyébként kötelezett vagyok azon bevallás beadására.. írham-e a játékadóhoz, függetlenül attól, hogy a cégnek a játékadóhoz semmi köze.., mert utólag olvastam itt a fórumon, hogy valakinek azt mondta az APEH, hogy a játékadós nulla az jó lesz.. Közölték, hogy a játékadós nulla is rossz lesz..


Visszahívtak: közélték, hogy adjam be a javító bevalásként az értesítésen szereplő vonalkód szerepeltetésével, úgy: hogy kizárólag cégautó adó miatt nyújtom be és töltsem ki a cégautó adós lapokat a nullával, hogy nincs autóm, stb.. függetlenül attól, hogy az adott cégnek soha nem volt cégautója. Rákérdeztem, hogy ha behúzom, hogy kizárólag cégautó adó miatt adom be, akkor nem fogják-e hiányolni a normál IV.n.évi 1101-es bevallásomat.. közölték, hogy nem. Ezzel rendben lesz.


Ma kaptam egy értesítést, hogy a beadott javító bevallásomat nem fogadják el, mert javító bevallást csak akkor adhatok be, ha kaptam hibértesítést, hogy javítsam.. Na már most jan.21-én kaptam értesítést, hogy javítsam.., telefonon még segítettek is, hogy hogy javítsam.. amire most azt írják, hogy nem küldtek értesítést javításra..  


  Most már csak azt szeretném megtudni akkor, hogy kik férnek hozzá az ügyfélkapus tárhelyemhez és a cég adataihoz,akik tudják, hogy mikor milyen bevallást küldtem...  akik hamis értesítést küldtek nekem ezek szerint.., vagy ma szórakozik velem valaki..


Úgy, hogy az a javaslatom a 2011.Iv.n.évi nemleges 1101-essel kapcsolatban, hogy új javítsd ahogy én...


A 11A60-hoz nem tudok most hozzászólni, mert 200 a vérnyomásom..Üdv.


1101 és 11A60 bevallás javítása

HozzászólásElküldve: szer. jan. 25, 2012 7:05 pm
Szerző: palmika

csak csatlakozni tudok hozzátok cégautó adó és szakképzési esetével, értesítés hibás bevallásról, telefon hogy is javítsam, javító bevallás, értesítés nincs mit javítani... hogyan tovább?