Oldal: 1 / 2

Elfogadó ebev nyugta

HozzászólásElküldve: csüt. jan. 01, 1970 1:00 am
Szerző: Taroné
Tanácstalan vagyok. Tegnap reggel elküldtem 10 db 708A-s bevallást, amiről még nem kaptam elfogadó nyugtát, értesítési visszaigazolásom van. Mit tegyek? Adjam fel még egyszer vagy várjak még? De ha várok lecsúszom a határidőt.

Elfogadó ebev nyugta

HozzászólásElküldve: csüt. feb. 08, 2007 6:14 am
Szerző: edina65
Hibaüzenetet nem kaptál? Ha nem, várjál még, de a határidő előtt érdeklődj az APEH-nál. Volt már velem is ilyen, hogy később jött a nyugta.

Elfogadó ebev nyugta

HozzászólásElküldve: csüt. feb. 08, 2007 6:24 am
Szerző: lelik.istvan
Ne siess az ujraküldéssel. Menj be a magyarorszag.hu - eBev szolgáltatásokba, majd a Nyugtaletöltés menübe.  Ha van érkeztetési visszaigazolásod, akkor ott megláthatod mind a 10 beküldött nyomtatványt, innen a számítógép egyik meghajtójára menteni tudod, de innen papíralapura is kinyomtathatod.  Kapcsolatosan még elég sok az anomália, ezért én  - sosem lehet tudni alapon - mindkét megoldást  csinálom, pedig még e-mail értesítéseket is kapok az APEH-hoz történő beérkezésről, melyetket szintén elmentek. Remélem 2 év múlva már nem kell ezt a háromszoros biztonságot csinálnom! Egyszóval: Kellenek a "takarópapírok"!

Elfogadó ebev nyugta

HozzászólásElküldve: csüt. feb. 08, 2007 7:00 pm
Szerző: Taroné

Nincs már 2 napja nyugtám, az ebev szolgáltatásoknál sem találtam,és emilen sem jött üzenet.És semmi féle hiba üzenetet nem kaptam. Apehot már próbáltam hívni de egyik apeh bevallási osztályát nem érem el,6 megyét próbáltam ( mindegyik ügyfél más megyébe való) az apeh azt mondta hívjam a 0640424242-es számot ök meg azt mondták hivjam a céghez tartozó apeh bevallási oszályát de képtelenség öket felhívni.


Elfogadó ebev nyugta

HozzászólásElküldve: csüt. feb. 08, 2007 7:31 pm
Szerző: lelik.istvan

Szia!

Bosszantó dolgok! De Te irtad, hogy a magyarország.hu-tól van érkeztetési visszaigazolásod, azaz Te eleget tettél kötelezettségednek. Hibaüzeneted sincs. Ha még nem tetted,  -igazolásként- mentsd le az érkeztetéseket és akár ki is nyomtathatod!  Valószinü az APEH rendszere nem birja a  bevallási csucsot.  Tudom, az elfogadó nyugta  megléte nyugtatna meg,  de  szerintem  sokan  lehetnek hasonló helyzetben. E fórumon már többen is jelezték, hogy  napok mulva kapták meg a nyugtát és azt is, hogy ha nem kaptál nyugtát, attól még beérkezhettek  a bevallások.  Én várnék, a labda már nem Nálad van!  Elképzelhető, ha ujrafeladod, akkor is  csak az érkeztetési visszaigazolásig jutsz el.  Minek kétszer dolgozni?               


Elfogadó ebev nyugta

HozzászólásElküldve: pén. feb. 09, 2007 3:23 pm
Szerző: lelik.istvan

Ha valakit érdekelne: A Napi Online mai száma irja: "CSak a némákat  bünteti az adóhivatal"   Olvassátok el:

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=323132&placein=hirkereso_vezeto      


Elfogadó ebev nyugta

HozzászólásElküldve: szomb. feb. 10, 2007 7:18 pm
Szerző: Fiesta

 Szia!

Az APEH honlapján tájékoztatnak, hogy a bevallások nagy számára tekintettel, a  nyugtafájlok nem érkeznek meg azonnal.

Kérdés, hogy mikor érkeznek meg?

üdv


Elfogadó ebev nyugta

HozzászólásElküldve: szomb. feb. 10, 2007 9:29 pm
Szerző: tepimail

Ha megnyugtat két napja várom a nyugtáim, miközben olyan nyugta már megjött amihez tartozó bevallást egy napja küldtem el. Van két nyugtám egy időpontra is , egyik sikeres beküldés a másik elutasítás. Erre beküldtem mégegyszer. Remélem nem lesz kétszer felkönyvelve.  


Elfogadó ebev nyugta

HozzászólásElküldve: szomb. feb. 10, 2007 9:37 pm
Szerző: beszpremi.maria

Bizony, ha kétszer küldted el az adóbevallást, akkor az egyiket vissza kell vonni, mert lekönyvelik kétszer. Én már jártam így, és telefonon történt egyeztetés után levélben visszavonatták velem.

Marika


Elfogadó ebev nyugta

HozzászólásElküldve: szomb. feb. 10, 2007 9:50 pm
Szerző: kriszta4

Én is jártam már ugy, hogy 2x küldtem be egy bevallást. Nekem jött mind a kettőre nyugta, de a másodikra elutasitó jött, "ezt a fájlt már beküldték" és nem dolgozták fel. Lehet hogy amit kétszer feldolgoztak az nem járulékbevallás volt, az enyém az volt.