Nincs már 2 napja nyugtám, az ebev szolgáltatásoknál sem találtam,és emilen sem jött üzenet.És semmi féle hiba üzenetet nem kaptam. Apehot már próbáltam hívni de egyik apeh bevallási osztályát nem érem el,6 megyét próbáltam ( mindegyik ügyfél más megyébe való) az apeh azt mondta hívjam a 0640424242-es számot ök meg azt mondták hivjam a céghez tartozó apeh bevallási oszályát de képtelenség öket felhívni.
Szia!
Bosszantó dolgok! De Te irtad, hogy a magyarország.hu-tól van érkeztetési visszaigazolásod, azaz Te eleget tettél kötelezettségednek. Hibaüzeneted sincs. Ha még nem tetted, -igazolásként- mentsd le az érkeztetéseket és akár ki is nyomtathatod! Valószinü az APEH rendszere nem birja a bevallási csucsot. Tudom, az elfogadó nyugta megléte nyugtatna meg, de szerintem sokan lehetnek hasonló helyzetben. E fórumon már többen is jelezték, hogy napok mulva kapták meg a nyugtát és azt is, hogy ha nem kaptál nyugtát, attól még beérkezhettek a bevallások. Én várnék, a labda már nem Nálad van! Elképzelhető, ha ujrafeladod, akkor is csak az érkeztetési visszaigazolásig jutsz el. Minek kétszer dolgozni?
Ha valakit érdekelne: A Napi Online mai száma irja: "CSak a némákat bünteti az adóhivatal" Olvassátok el:
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=323132&placein=hirkereso_vezeto
Szia!
Az APEH honlapján tájékoztatnak, hogy a bevallások nagy számára tekintettel, a nyugtafájlok nem érkeznek meg azonnal.
Kérdés, hogy mikor érkeznek meg?
üdv
Ha megnyugtat két napja várom a nyugtáim, miközben olyan nyugta már megjött amihez tartozó bevallást egy napja küldtem el. Van két nyugtám egy időpontra is , egyik sikeres beküldés a másik elutasítás. Erre beküldtem mégegyszer. Remélem nem lesz kétszer felkönyvelve.
Bizony, ha kétszer küldted el az adóbevallást, akkor az egyiket vissza kell vonni, mert lekönyvelik kétszer. Én már jártam így, és telefonon történt egyeztetés után levélben visszavonatták velem.
Marika
Én is jártam már ugy, hogy 2x küldtem be egy bevallást. Nekem jött mind a kettőre nyugta, de a másodikra elutasitó jött, "ezt a fájlt már beküldték" és nem dolgozták fel. Lehet hogy amit kétszer feldolgoztak az nem járulékbevallás volt, az enyém az volt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég