Adófórum

Adózási és számviteli információk

Abevjava nyomtatványkitöltő

Elektronikus bevallás

Abevjava nyomtatványkitöltő

HozzászólásSzerző: pseniko » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Letöltöttem az abevjava nyomtatványkitöltőt, eddig a sima abev2006-ot használtam. Örültem is, hogy le tudom zárni az előzőt, mert sok volt már benne a nyomtatvány.   Szóval letöltöttem és elindítottam. Egy "dos-os" programképernyő jelent meg és utána az abszolut nem tetsző új nyomtatványkitöltő.  Most én töltöttem le rossz abevjava-t, vagy visszafejlődünk a DOS rendszerébe?  Ja és ha használom akkor két programot használ egyszerre.  Enci

pseniko
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:14 am

Abevjava nyomtatványkitöltő

HozzászólásSzerző: Tivadar77 » kedd jan. 06, 2009 8:25 pm

Szia!

Azért az nem igazán helytálló, hogy visszafejlődünk a DOS-os rendszerbe..:) Az igaz, hogy a Java-s verzió nem olyan szép, mint a Windowsos, viszont platform független (működik pl. Linux alól is) és talán stabilabb is. A jövő a Java-s fejlesztéseké, hiszen könnyebben igazítható más rendszerekhez, pl. webes alkalmazásokhoz. Így pl. lehetővé válhat, hogy egy-egy bevallást egy internetes felületen be tudjunk majd küldeni bárhonnan. Majd egyszer. Azt nem tudom, hogy mi történik, ha a régit használod, de szerintem megfogják szüntetni a bevallási nyomtatványok fejlesztését és kénytelenek leszünk megszokni a csúnyább programot.

Üdv!

Tivadar77
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:19 am

Abevjava nyomtatványkitöltő

HozzászólásSzerző: aniko.varga2006 » kedd jan. 06, 2009 8:27 pm

Tavaly aug-tól használom a Java-st a 08-as miatt és teljesen elégedett vagyok vele. Most új gépre kellet letöltenem (a régi elszállt ---), van egy-két változás. A dos-on képernyő korábban is beindult, de aztán bezáródott, gondolom, majd egy verziófrissiítésnél ezt is megoldják. Engem nem zavar, hogy a háttérben ott van, záráskor ez is záródik. Talán annyi a furcsa, hogy folyton hibát jelez, ha a Korlátolt Felelősségű Társaság szöveget kiírom, ha Kft.-t írok, az jó neki (!?). Már problémám nincs.
aniko.varga2006
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:13 am


Vissza: Elektronikus bevallás

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég