Fiatal kezdő naivnak tetsző kérdése: Nem akarom ujra letölteni az Abev2006telep.exe és az Abev2006sugó exe-t, ezért kérdezem: hogyan frissitsem mindkettőt a legujabb verzióra? Köszi a segitséget.
Fiatal kezdő naivnak tetsző kérdése: Nem akarom ujra letölteni az Abev2006telep.exe és az Abev2006sugó exe-t, ezért kérdezem: hogyan frissitsem mindkettőt a legujabb verzióra? Köszi a segitséget.
Szia!
Ugyanúgy kell, mintha megint letöltenéd, ezzel frissíted.
Szia Csilla!
Ezt kérdésem feltétele előtt már megtettem és a következő helyzet állt elő: a C:/Proram Files/Abev2006 könyvtármappa mellett egy másik Abev2006 könyvtármappa keletkezett. Ezután már minden adat ennek alkönyvtárába, ugymind: eKuldes,KR, Elkuldott,kuldendo,Letoltott került, az előző program által létesitettek, meg nem kerültek át ide.
Persze én átemeltem/áthelyeztem/ őket a frissités után keletkezett könyvtárakba, no de nem létezik frissités ujratöltések nélkül? Minden ujratöltéses frissités után áthelyezgessek? Emilio
Hát én ezeket nem figyeltem, gondolván ugyis az eredeti helyre /Program Files/ teszi. Oda is tette, csak egy uj /Abev2006 nevű/ könyvtárat csinált, amibe csak az uj adatok mentek. A régiek a másik Abev2006 nevű könyvtárban-alkönyvtáraiban/ maradtak. Ugy látszik, megfért a kettő egymás mellett.
De kösz a segitséget, a legközelebbi frissitéskor jobban figyelem az ominózus ablakot! Emilio
Lehetetlen, hogy egy mappán belül két azonos névvel szerepeljen mappa (Abev2006) az előzőleg telepitett mappanév és az utóbbi nem azonos karakterekből áll!!!! Nincs gond további telepítések, frissítések az utóbbi mappába kerülnek! Az előbbit nevezd át _Abev2006 -ra a biztonság kedvéért:))))
Pedig igy volt egymás alatt a Program Fils-ben:
ABEV2006
ABEV2006
Csodálokoztam is az azonos mappaneveken. De nem akarok értetlenkedni, remélem a következő frissitésemnél / letöltésemnél/ egy Abev2006 mappakönyvtár lesz, az uj felülirja majd a régit! Ha nem akkor picit átnevezem a régit.
Köszi a válaszokat! Emilio
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég