Kisadó!
A jövedelmeket terhelő adókról eddig küldött K-s nyomtatványok megszüntek a havi elektronikus bevallások bevezetésébel. A magánszemélyhez kapcsolódó adóbevallást az M-es , ill.az ehhez kapcsolódó A-s nyomtatványokon tudod teljesíteni. Külön K-s adatszolg. 2006 évre nincs.
De azért, ha esetleg üdülési csekket adott valamelyik ügyfél a munkavállalóknak, egyébeknek akkor arról bizony van K5...., pontosan nem tudom a számát, de az APEH honlapján az adónaptárban klasszul benne van határidő január 31.
Üdvözlettel
Kicsi
Mindenesetre a járulékbevallások átváltoztak 06084-esre.
Sabina!
Miután a K/3o nyomtatvány volt az érdeklődés tárgya, az szja és járulékok tekintetében írtam a K-s nyomtatványok megszűnését. Természetesen vannak élő K-s nyomtatványok az általad felhozotton kívül is, pld. a start kártyás, stb esetében is.
Sziasztok !
2006. decemberében volt üdülési csekkek kapcsolatos kifizetésem, néztem a 06K53-as nyomtatványt, de a tetején az áll, hogy 2006. aug. 31-ig történt kifizetésekre vonatkozik. Az ez utánit 2007-ben kell jelenteni??
Köszi: centi
Szia Cent !
Mert ezt a 06K53/a-n kell lejelenteni, mert az szept. 1. utáni kifizetésekre vonatkozik.
Eika
Kedves Eika!
Köszi, közben máshol én is megtaláltam, de a beadási határidejét Te tudod?
köszi: cent
Szia !
Mint mindegyiké január 31.De szerintem pótolhatod, még most is,általában ezért nem harapnak annyira.
Esetleg írsz egy igazolási kérelmet.
Erika
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég