Nézd meg az adóügyi azonosítóhoz tartozó eho számításodat ( ezt is jelezte hibaként, ahogy a kérdésedből kitűnik)ez a hibaforrás- nem lehet, hogy részmunkaidős és másik sorba kell írni?
Üdv.
Sziasztok!
Tudom, hogy ez a téma már kisség korábban volt a fórumon napirenden, de most az a probléma merült fel a kitöltésnél, hogy ha a dolgozó pl. tárgyhó 24.-ig 30 órás foglalkoztatásban volt, utána bejelentették teljes munkaidőre, akkor hogyan kell kitölteni a 10 lapot. Ugyanis a jogviszonya nem változott, továbbra is munkaviszonyos, csak a foglalkoztatás ideje lett heti 40 óra. Kitöltöttem úgy, hogy az egyik lapra a biztosítási jogviszonyként a tárgyhóban 1.-től 24.-ig 30 órás részmunkaidős, a 2. sz. lapra 25.-től 29.-ig. mibt teljes munkaidős munkaviszonyt. Kiszámoltam az EHO-t, nyilván nem jött ki 1950 Ft- mert főleg 30 órás volt a hónapban. A program pedig hibát jelez, igaz, hogy csak sárga jellel, miszerint ha a teljes hónapban biztosított volt akkor 1950 Ft az EHO. Mit gondoltok, jól töltöttem ki ?
Marcsi
Szia Marcsi!
Tehát két lapot töltesz a 808-10 ből, az egyiken lesz a 30 órás munkaviszony, ahogy írtad, itt az ehot a részmunkaidős sorba írod, ami 1170 ft . A másik 10-es lapon pedig 40 órás munkaviszony, ahol a teljes munkaidős sorba írod a 325 ft ehot. Így is van sárgajelzés ?
Üdv.
Szia Garbo,
Igy töltöttem ki ahogy Te is írod és megjelenik a figyelmeztető sárga jelzés.
Üdv. Marcsi
Szia!
Valószínű, közben rájöttem már az előbb írtakkor is, az a probléma, hogy a 65 Ft az 1950-nek a 30-ad része, itt viszont csak 29 napról van szó. Tehát nyugodtan elküldheted így, mert ez csak figyelmeztetés és nem hiba, a 29 nappal van problémája a programnak, de a számítás így jó.
Üdv.
Szia Garbo, köszi, hogy segítettél.
Marcsi
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég