Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
http://www.e-beszamolo.irm.gov.hu/tajekoztato-e-beszamolo-feltetelek.aspx
Olga 40. számú hozzászólásában:
Az e-beszámoló csatolmány/ dokumentum fájl elnevezésének az alábbi formátumnak kell megfelelnie:
cegnev_merleg.pdf
cegnev_eredmenykimutatas.pdf
cegnev_kiegeszito_melleklet.pdf
cegnev_adozott_eredmenyfelhasznalas_hatarozat.pdf
cegnev_konyvvizsgaloi_jelentes.pdf
Az IRM honlap mostani szövege:
Az e-beszámoló csatolmány/ dokumentum fájl elnevezésének az alábbi formátum elnevezést javasoljuk:
Ez gyors volt, ma délelőtt telefonáltam ez ügyben :>)
Szia Mónika és a többiek!
Én teljesen analfabéta vagyok a számitógéphez, de teljesen egyszerűen le tudtam tölteni a hozzávalókat. (PDFcreator, MÁk-os papir, és az ABev-es kisérő) Ki is próbáltam, oda teszi a csatolmányokhoz a mérleget, eredménykimutatást és a kieg. mellékletet)
Csak még abban vagyok bizonytalan,hogy akkor kell az ügyvezetőnek elektronikus aláirás, vagy egyszerűen az ügyfélkapus módszerrel el lehet-e küldeni???? Valaki a hozzászólók közül irta, hogy a 0829-t is csatolni kell.
Ebben kérem a segitségeteket!
Köszi:
Szeki
Szia Szeki!
Május 1-től mehet eelktronikus aláírás nélkül, az ügyfélkapus módszerrel. És nem kell csatolni a 0829-et!
Üdv: Böbe
Akkor ilyen egyszerű, nem kell elektronikus aláírás, és a könyvelő is el tudja küldeni az ügyfélkapun keresztül (aláírás nélkül). Lassan végzek a társaságokkal, hogy ápr.30-ig beadhassam papíron, de egy biztosan elmarad, és nem akarok addig 24 órát dolgozni egy nap.
Enci
Szia Böbe!
Köszi a segitséget! A férjem azt mondta nem vagyok normális, hogy napokig nem aludtam e miatt. De ahogy látom és olvasom a forumozókat, nem én voltam az egyedüli.
Köszi még egyszer!
Szeki
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy ha még papír alapon adjuk be a bevallást akkor a régi Igazságügyi Minisztérium számlaszámára kell utalni a közzétételi díjat?
Köszi előre is
somiévi
Igen.
Enci
Köszönöm szépen Enci.
a kockás papírra firkált beszámoló témakör lezárásaára, kockás papír híján pergamenlapra, kézírással, viaszpecséttel lezárva :>)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég