Szia!
A 07310-es nyomtatványon lehet a tavalyi áfá-t önrevíziózni!
Üdv:Éva
Sziasztok!
Épp most olvastam a 0865 kitöltésijében, hogy a 2007.12.31-ig történő önellenőrzéseket már a 2008-as áfabevallásokon kell leadni.
Üdv. Kata
Szia!
Ha már adtál be egy bevallást,akkor nem pótbevallást kell adnod, hanem feltételek fennállása esetén önellenőrzést.
Kedves Kata! Kinyomtattam a 85 oldalas 0865 kitöltési utmutatót és ugy érzem én is ,hogy a 08310 sz nyomtatványon lehet elkésziteni.Sajnos még nem lehet letölteni nem találom a nyomtatványok között. Köszönöm a választ.Üdv Elinfo illetve,Angéla.
Szia Angéla!
Ameddig nem teszik fel a 08310-et, addig a 07310-en elfogadják az önrevíziót!
Üdv:Éva
Szia Angéla!
Teljesen igazuk van a lányoknak. Ha már adtál le arra az időszakra bevallást, akkor nem pótbevallás kell, hanem önellenőrzés. A kitöltésiben, amit ki is nyomtattál, már valóban úgy írja, hogy a 08310 kell a tavalyiak önellenőrzéséhez, de mivel még nincs fenn az apehon, (én is most néztem meg), valóban el kell fogadják a 07310-en. De vigyázz, önrevíziónál nehogy a 07320-at próbáld, mert szerintem azt nem is fogja engedni hiba nélkül, ha önellenőrzést próbálsz.
Üdv. Kata
Szia!
Ha nem olyan vészes az önell pótlék, várd meg inkább a 08310-et. Megnézem én is az apeh honlapon, mikorra várható a megjelenése.
Üdv. Kata
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég