Adófórum

Adózási és számviteli információk

Abevjava működésével kapcsolatos

Elektronikus bevallás

HozzászólásSzerző: tarkalepke » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Valamelyik fórumon olvasottak hatására töröltem a telepített nyomtatványok közül az "okmányirodásakat" gondolván, így nem fordulhat elő hogy nem a legfrisebb verziót használom, majd mindíg letöltöm a nyilvántartóról az éppen aktuálisat. Igen ám, de arra nem számítottam hogy a már elküldött nyomtatványok adattartalmát sem tudom megnyitni. Hogy az összhang meglegyen, kitöröltem ezeket a "torzóvá" vált elküldött nyomtatványokat is.
Csakhogy ! Ettől kezdve ha megnyitok egy bármilyen bevallási űrlapot, akkor munka közben nagy fekete mezőn hibajelzés jön, érvénytelen frissítési url, rossz upgrade a fenti okmányirodás nyomtatványokra vonatkozóan. A hibaüzenetet x-el bezárva oda lesz az addigi, el nem mentett munkám is. Sőt már a küldésnél is jön ugyanez, amitől már kiver a víz!!! Visszatölteni a kitörölteket már nem tudom.
Nincs valami épkézláb ötletetek mit lehetne csinálni? Esetleg újratelepíteni és csak az elküldött NAV-os nyomtatványokat visszatölteni??? S O S !!!
tarkalepke

HozzászólásSzerző: kamionmento » szer. júl. 31, 2013 8:33 am

Esetleg a NAV informatikai fejlesztésénél nem tudnak segíteni ebben? Zsuzsa
kamionmento

HozzászólásSzerző: tarkalepke » szer. júl. 31, 2013 9:04 am

Köszönöm szépen Zsuzsa. Időközben az informatikus megoldotta. A Java eddigi frissítgetéseit letörölte, majd letöltötte a legfrisebb verziót. A hibás működés nem volt összeföggésben azzal hogy töröltem nyomtatványokat, csak én gondoltam ezt.
Hogy el ne kiabáljam, most minden oké :)
tarkalepke

Vissza: Elektronikus bevallás