Java Runtime környezet ellenőrzése
http://www.apeh.hu/bevallasok/nyomtatvany/keretprogramok/abevjava_install.html
Itt a program fölött találod ( ha az ANYK 2,7-es már azt nem kell frissítened ) a környezet ellenőrzési lehetőséget, lehet ez a hiba ezt is nézd meg.
Már nem fontos az APEH oldalra felmenni (csak, ha olyan nyomtatványt akarsz letölteni ami még nincs letöltve), elég a letöltött ABEV-ba bemenni (innen küldöd a bevallásokat) és ott a szerviz menü pont frissítések-et kell megnyitni. Itt jelzi, ha nem az aktuális keret programot használod, és innen le is töltheted a legfrissebbet. Ha tovább mész az eddig letöltött nyomtatványok legfrissebb változatait is látod, ha akarod ezeket is frissítheted innen.Ha teljesen újat akarsz felvenni, akkor továbbra is az APEH/Nyomtatványkitöltőből tudod felvenni.
A 1009-as még mindig hibás, tegnap beszéltem az APEH-al, mert a gyes-en lévőnél hibát ír. Azt a felvilágosítást kaptam, hogy már ismerik a problémát várjam meg, ma feltesznek egy javított verziót, ha esetleg továbbra is hibát jelez, be kell küldeni így pénteken.
Jutka
Fogadd el a saját válaszodat így visszakapod a pontjaidat, legközelebb is fel tudod használni.
Nem a pontokért szoktam válaszolni, most például örülök, hogy sikerült megoldani a problémádat ez minden pontnál többet ér.
Bejelentkezés után, mintha válaszolnál megnyitod a kérdésedet és a keretekben látsz olyat, hogy válasz elfogadása egy kis kocka van, ha jól emlékszem előtte. Ide teszel egy pipát és a szövegre kattintva, ami alatta van ( mint itt a küldés), ha minden igaz az elfogadás sikerrel jár.
Jelezz vissza ha pontokra lenne szükséged, szívesen adok.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég