Sziasztok!
Ma hívtam a 40-es számot és az 58-on elég az 'X', a nyugdíjas ev-nek ha 0-as, akkor neki le kell adni a 0801-t szakképzési miatt - mert a nyugdíjas nem tud nyilatkozni (X) az 58-as bevalláson.
Sziasztok!
Nekem a bevallási időszakkal kapcsolatosan van gondom. Itt a fórumon azt olvastam a bevallási időszak 2008.01.01.-2008.06.30. -at írtok ha éves bevalló, nálunk a helyi APEH viszont azt a tájékoztatást adta a mai napon, hogy úgy mint tavaly éveset x-lek, az időszak 2008.04.01.-06.30. Akkor most vajon melyik a jó megoldás?
Szia!
Én is ugyanezt a tájékoztatást kaptam, megpróbáltam így kitölteni a 0801-est,( csak szakképzési van), igaz hogy sárga jelzéssel, de hibát jelez. Kijavítottam 01.01-06.30-ra így viszont hibátlan. Elküldtem így,
vagy jó, vagy nem, már nem érdekel. Minden évben ezzel a kis "semmivel" ennyi gondunk van.
Üdv.![]()
Szia! Az új 0801. verzió amit ma tettek fel megadta a választ a kérdésemre. Beírtam időszakba a 01.01-06.30.-t és ráellenőriztem. Piros jelzéssel az alábbi hibaüzenet jelenik meg "bevallási időszak nem lehet 2008.01.01-2008.06.30." Még jó hogy egyet sem küldtem át, egész nyáron javíhatnám a semmit.
Szia!
Ne örülj előre, a többi hasonló kérdésnél az derül ki a módosításról, hogy rosszabb mint előtte, én már letettem róla, ha kitalálják, hogy javítani kell majd kijavítom, én helyesbítésre nem találtam lehetőséget( attól még lehet, de már a szemem is jojózik ennyi hülyeségtől)
(ezt a kitaláló érdemli- nérói döntés)
Üdv.
Ma telefonon érdeklődtunk a 0801 miatt. Azt mondta, hogy egyéni vállalkozónak, ha nincs alkalmazottja nem kell beküldeni a 0801-t. Csak az X-et kell behuzni a 0858.!
Panni
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég