Adófórum

Adózási és számviteli információk

k53 elküldés

Elektronikus bevallás

k53 elküldés

HozzászólásSzerző: crissy » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

Csak egy rövid kérdésem lenne: küldött valaki k53-ast? Ugye kontroll? Mert hiába készítem el az abeven keresztül, csinálom meg kontrollnak, mentem le, van rajta a lemezen, az ikonnál kiírja, hogy  nincs input, amiből dolgozna...    Már mindent lefrissítettem... A menetével tisztában vagyok, nem ez az első, csak ez most nem sikerül... :(

Előre is köszönöm.

crissy

k53 elküldés

HozzászólásSzerző: fied » hétf. jan. 29, 2007 3:09 pm

én k33-al jártam ugyanigy. Töröld ki a létrehozott kontroll állományt, csinálj uj állományt. Valami biztos történt a létrehozás közben, mert én nekem is csak igy müködött kriszta

fied

k53 elküldés

HozzászólásSzerző: Lkarcsi45 » hétf. jan. 29, 2007 4:34 pm

Szia!

Én csináltam K53-ast, kitöltöttem az Abeven keresztül, aztán rákattintottam arra, hogy kontroll állomány létrehozása (az adatok menüpontban) és az ekon06-tal leellenőriztettem. Persze először le kellett töltenem a programot, és végigmenni az Apeh honlapon fenntlévő útmutatón.

Lkarcsi45

k53 elküldés

HozzászólásSzerző: Lkarcsi45 » hétf. jan. 29, 2007 4:38 pm

Ja, és én nem raktam lemezre, hanem az Abev2006/Kontroll-ból az állományt átmásoltam a C:\Kon\Input nevű könyvtárba. Ez a könyvtár az ekon telepítésével automatikusan létrejön. Így amikor elindítottam az ekon-t, az már automatikusan behozta az Input könyvtárba másolt fájlt, aztán ellenőrzés stb.
Lkarcsi45

k53 elküldés

HozzászólásSzerző: crissy » csüt. feb. 01, 2007 11:30 am

Köszi mindenkinek!  Az ekonnal volt a gond, mert ugyanazt a lemezt ez előző verzió érzékelte és elkészítette küldéshez az állományt. Még jó, hogy egy kollégám nem frissít azonnal.... :)  Sziasztok!

crissy

Vissza: Elektronikus bevallás