Adófórum

Adózási és számviteli információk

Fizetős kérdés

Ezen a csatornán az oldal szerkesztői arról kérdezik a Fórumozókat, hogy milyen újdonságokat látnának szívesen az Adófórumon. A kérdésekre érdemben válaszolók bónusz pontokat kapnak, amelyeket szakmai kérdésekre, illetve termékvásárlásra fordíthatnak.

Fizetős kérdés

HozzászólásSzerző: fuloptimea » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Kedves Fórumozók!

A Szakmai Fórum új, kiegészítő, fizetős szolgáltatást vezet be a továbbra is megmaradó, ingyenesen működő, pontszerző fórum mellett.  Ezentúl lehetősége lesz egy szakmai tanácsadótól direktben kérdezni, díjfizetés ellenében. A válasz ára 7500 Ft||áfa. A feltett kérdésekre a továbbiakban is ugyanúgy válaszolhatnak a fórumozók, ahogy korábban, az opcionális fizetős szolgáltatás a fórum működését nem korlátozza. Hamarosan bővebb tájékoztatást is közlünk az oldalon.

Előzetesen szeretnénk érdeklődni, hogy Ön igénybe venné-e a fizetős tanácsadói szolgáltatást, ahol az Ön egyedi kérdésére egy elismert szakma által elfogadott adótanácsadó ad választ?

Üdvözlettel: Adófórum Szerkesztőség

 
fuloptimea
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:20 am

Fizetős kérdés

HozzászólásSzerző: Bakosné » kedd okt. 26, 2010 8:47 am

Én nem szeretném igénybe venni, de a fenti tájékoztatást olvasva jutott eszembe az az ötlet, hogyha a kérdést nem az adótanácsadó válaszolja meg kielégítően, hanem a fórumozók, akkor a kérdezés díját fizessék vissza a kérdezőnek. Ne az legyen, hogy pénzért kérdeznek, de mégis mi adjuk ingyenesen a megfelelő választ.

Márti

Bakosné
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:25 am

Fizetős kérdés

HozzászólásSzerző: hvanna » kedd okt. 26, 2010 8:59 am

 

Egyetértek Mártival, mellesleg ha a fizetős kérdésre adott válaszok nem olvashatóak és láthatóak, titkolózás jellegü a dolog. Ami nem átlátható és világos.. az minden más negativ találgatásra és következtetésre ad okot.

Én nem venném igénybe, mint korábban is írtam túlzottnak tartom a megállapított díjat.

anna

hvanna
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:20 am

Fizetős kérdés

HozzászólásSzerző: nagyeva1980 » kedd okt. 26, 2010 9:02 am

Működik egy ugyanilyen jogi fórum, én igénybe vettem már és nagyon korrekt választ kaptam tőlük, kb. 4 kérdésem volt és 2 oldalnyi választ kaptam rá, mindössze 2.500 Ft-ért. Én egy kicsit soknak tartom ezt az összeget . Kicsit nekem fura, egyetértek az előttem szólóval, és mi van ha a kérdező válaszát egy önkéntes válaszadó adja meg, vagy lehet ,hogy életszerűbb és konkrétabb választ kap, mintha bemásolnák neki a trv-t. Persze senki munkáját nem ítélem meg így látatlanul.

Vic

nagyeva1980
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:15 am

Fizetős kérdés

HozzászólásSzerző: gerine » kedd okt. 26, 2010 9:12 am

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Egyrészt, valóban túlon-túl magas a válasz ára, másrészt nem hiszem, hogy nem fogja befolyásolni az oldal működését. Ha már úgyis elismert szakértői válasz érkezik, többen fogják magukat vissza a válaszadástól, feleslegesnek érezvén azt.

Én nagyon elégedett vagyok az itt kapott segítséggel, ami önzetlen és naprakész, a gyakorlatban is jártas szakemberek adják. 

Egészen biztos, hogy nem fogom igénybe venni a "fizetős" szolgáltatást.  (Épp most érkezett az egyik szaklap előfizetési díja, abba is belerokkanok.)  

 

Üdv. Nóra

gerine
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:12 am

Fizetős kérdés

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd okt. 26, 2010 9:16 am

Kedves Tímea!

Ilyen magas összegért egészen biztos én sem fogom igénybe venni a szolgáltatást. Mint másutt is írtam, hogy nagyon sok vállalkozás ezt a nagyságrendű összeget még egy havi könyvelési díjnak is sajnálja, akkor csupán egy kérdés hogyan érne meg ennyit? Teljesen irreális ez az összeg.

Üdv. Kata

kovalkata
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:15 am

Fizetős kérdés

HozzászólásSzerző: Bi.Monika » kedd okt. 26, 2010 9:18 am

Ez a fórum szerintem azért alakult, és az eddigi tapasztalataim is ezt mutatják, hogy ebbe a nagyon sokrétű, szerteágazó munkába önzetlenül segítsük egymást. Megosztva egymással tapasztalatainkat, ötleteinket, ha valamit nem jól gondoltunk, azt a másik kijavította. 

Amennyiben ezt az önzetlen, szivességen alapuló "szolgáltatást" keverjük a fizetőssel, szerintem nem lesz az igazi. Elvesziti azt, ami eddig volt, és bevallom őszintén, akkor nem is igazán szívesen fogom az oldalt látogatni. Mint ahogy az Éva is írta, működik már sok olyan oldal, újság egyéb, ahol szakértő válaszol  pénzért a kérdéseinkre, és akinek ez fontos, az azt fogja igénybe venni.

Szerintem nagyon kár lenne ezt az oldalt ezzel elrontani.

 

Bi.Monika
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:14 am

Fizetős kérdés

HozzászólásSzerző: tepko1 » kedd okt. 26, 2010 12:17 pm

Csatlakozni tudok mindannyiótokhoz. Már nagyon sokszor kértem és kaptam itt hasznos, jól bejáratott, az életben rendszeresen alkalmazott tanácsokat, rengeteg segítséget a hozzáértőktől. Mi egy eva-s bt vagyunk, bevételi nyilvántartással és nagyon-nagyon kevés bevétellel.Ezért nincs könyvelőnk.

kovalkata írja (Tőle is kaptunk már többször segítséget), hogy "nagyon sok vállalkozás ezt a nagyságrendű összeget még egy havi könyvelési díjnak is sajnálja, akkor csupán egy kérdés hogyan érne meg ennyit?" Ez így igaz. Mi örülnénk a legjobban, ha a bevételek úgy alakulnának, hogy egy ilyen összeg meg se kottyanna a havi könyvelési díjra, sőt akár egyetlen kérdésre. Ettől sajnos nagyon messze vagyunk. 

Megragadva most is a ragyogó alkalmat, köszönetet mondunk minden önzetlen, jóakaratú és jóindulatú segítségért, melyet ezen a fórumon évek óta kaptunk.

Az egyetlen kérdés válaszdíja pedig úgy gondolom, hogy teljesen irreális egy ilyen fórumon. 

tepko1
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:12 am

Fizetős kérdés

HozzászólásSzerző: bcsilla27 » kedd okt. 26, 2010 12:38 pm

Sziasztok!

Én is csatlakoznék az előtem írókhoz, szintén soknak találom ezt az összeget, ráadásul a válaszolók között is lehet tanácsadó, sőt lehet hogy tanácsadói végzettséggel nem rendelkező de nagyon sokat tapasztalt és hozzáértő szakember aki a másik szakembernek vagy szimpla érdeklődőnek INGYEN segít. Vagyunk így egy páran. Én köszönöm mindenkinek aki eddig is segített és segíteni fog és természetesen ha tudok én is vállalom a segítséget díjmenetesen ezen a fórumon. Üdv: Csilla

bcsilla27
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:17 am

Fizetős kérdés

HozzászólásSzerző: olahneedit » kedd okt. 26, 2010 12:48 pm

Kedves Tímea!

Életemben nem vettem még igénybe fizetős kérdezési lehetőséget. Viszont ha csak az elmúlt két évet nézem, többször voltam bizonytalan a dolgomban, mint a megelőző 20 évben. Tehát nagyon kivételes és pénztárcába vágó ügyben, feltételezve a válasz kifogástalanságát és életképességét, a különböző központi hivatalok megkeresése mellett esetleg rákényszerülhet egy vállalkozás, hogy igénybe vegye ezt a lehetőséget is.

Az "adófórum" jó, népes tábora biztosítja, hogy egy-egy kérdés mindenképpen valamilyen szakmai szinvonalon választ kapjon. Itt pedig a színvonalon van a hangsúly. Jelen formájában ugyanis senki sem dőlhet hátra a székében, és nem nyugodhat meg egyetlen válasz esetén sem. Támpontot, irányt, gyakorlati megoldásokat, jó szót, megerősítést kapunk, de nem várhatjuk el egymástól, hogy minden részletre kiterjedő kifogásolhatatlan választ adjon bárki is. Megjegyzem, van azért jópár hozzászólás, amiért szívesen fizetnék.

De akkor sem lobogtathatom a kinyomtatott választ, hogy tessék nézni.........

Ezért komoly kérdés, hogy a "fizetős választ" vajon milyen súllyal lobogtathatom adott esetben, illetve az a neves szakember van-e oly neves, hogy pl. az apeh megemelje előtte a kalapját, és beadja a derekát az én javamra?

Viszont ha már olyan választ várok, melyet "lobogtathatok", akkor a válaszadó megelégedhet-e azzal az összeggel, melyet most sokallunk egy válasz díjáért, és gond nélkül hajlandó-e tartani érte a hátát?

Ráadásul itt van a kérdezés tudománya is. Sokan nem tudnak kérdezni. Nem tudják, hogy mire kell rákérdezni, milyen elengedhetetlen adatok szükségesek egy korrekt válaszhoz.

Üdvözletem: Oláhné Karácsony Edit

olahneedit
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:17 am

Következő

Vissza: Bónusz pontok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég