Adófórum

Adózási és számviteli információk

Reklám anyag ?

Egyéni vállalkozók

Reklám anyag ?

HozzászólásSzerző: Pikikee » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

Segítsetek legyetek szívesek.

Ha a páromnak rendelek pólót , egyedi felirattal amin a neve, a vállalkozás tevékenysége és telefonszáma van feltüntetve akkor az valamilyen formában elszámolható-e. Nem gazdasági társaság, EV. Sajnos munkaruházati boltban ilyen szolgáltatást még nem találtam. Ezért arra gondoltam mint munkaruházat nem számolható el. Viszont mint reklám anyag? Vagy egyéb ötlet? Egyáltalán elszámolhatom költségnek? 

Üdv: Pikikee

Pikikee

Reklám anyag ?

HozzászólásSzerző: M.Éva » vas. dec. 09, 2007 12:03 pm

Szia! Szerintem ez belefér a reklám fogalmába, főleg ha több darabot is hordanak, pl.a családtagok. Üdv:Éva
M.Éva

Reklám anyag ?

HozzászólásSzerző: Pikikee » vas. dec. 09, 2007 12:45 pm

Szia Éva !

Jelenleg 5 db-ot rendeltem, hogy lássam milyen is.

A tanuló részére egyet, az Am-könyvesekből van egy aki elég sokat velük dolgozik, így rá gondoltam még , na és persze a vállalkozó maga.

Ha megfelelő minőségű akkor arra gondoltam, hogy nyáron mindenki ebben a pólóban dolgozna. ( remélhetőleg munka is lesz hozzá ! :-) )

Üdv. Ildi 

Pikikee

Reklám anyag ?

HozzászólásSzerző: erdoapolas » vas. dec. 09, 2007 1:15 pm

Szia!

Van egy vállalkozóm, aki a vállalkozásában levő  autóján a tevékenységét feliratokkal telefonszámokkal stb reklámozza. Ezt hasonlítani tudom a polóhoz, mind a kettő reklám. Én költségeltem neki. A névjegykártya is egyfajta reklám, remélem nem tévedek.

Üdv.: Marcsi

erdoapolas

Reklám anyag ?

HozzászólásSzerző: Pikikee » vas. dec. 09, 2007 3:59 pm

Szia Marcsi!

Én is úgy gondoltam. Azért várok még egy kicsit hátha valaki bebizonyítja, hogy nincs igazunk. 

Azért már ketten is azt állítjátok, hogy költségelhetem...... ez már megnyugtató ! :-)

Üdv: Ildi 

Pikikee

Vissza: Egyéni vállalkozók