Sziasztok!
Ha 36 óra mellett Egyéni vállalkozó vagyok, nem volt bevételem, akkor ki kell töltenem a 0953-as egyéni vállalkozókra vonatkozó oldalait?
Köszönöm szépen.
Sziasztok!
Ha 36 óra mellett Egyéni vállalkozó vagyok, nem volt bevételem, akkor ki kell töltenem a 0953-as egyéni vállalkozókra vonatkozó oldalait?
Köszönöm szépen.
Szia !
A 13-01 oldalon kell jelölnöd, hogy váll.jöv.szerint adózol, majd a 13-03 as lapon a 421.sor bevétel oszlopába és a 448.költség oszlopba is írjál nullát. A program 13-04-es oldalra automatikusan teszi a nullákat.
Nekem így hibátlanul elfogadta a program.
És természetesen kitöltöd a munkaviszonyra vonatkozó részeket is, a munkáltatódtól kapott igazolás alapján.
Segítünk ha elakadtál !
Üdv. Nóra
Sziasztok!
Nagyon köszi, már csak azt nem értem, hogy a 408-as, miért 3-as, nem sújtott elemi kár.
Nem írtad el?
Köszi
Sziasztok !
Én a 408-as sort nem töltöttem ki és nem jelzett hibát.
Ezt olvastam a kitöltési utasításban :
V. Egyéni vállalkozó nyilatkozata a jövedelem-(nyereség)-minimum alkalmazásával kapcsolatosanAz idevonatkozó részletes szabályokat a 0953-13-as lap 9. pont alatti útmutatójából ismerheti meg. Abban az esetben, ha az egyéni vállalkozói tevékenységére a vállalkozói személyi jövedelemadózás szabályait alkalmazza, ebben a sorban nyilatkoznia kell, kivéve, ha a 421. és 425. sorban nulla szerepel
Üdv. Nóra
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég