Adófórum

Adózási és számviteli információk

EBEV folyószámla SOS!!!

Egyéni vállalkozók

EBEV folyószámla SOS!!!

HozzászólásSzerző: birozsoltne » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Segítsetek légyszíves, mert hívom az Ügyfélkaput, de azt mondja, hogy pillanatnyilag minden munkatársuk foglalt, blablabla...

Szóval jön egy ügyfelünk, akinek ki kellett volna nyomtatnom délelőtt a folyószámláját, és most vettük észre, hogy véletlenül kimaradt a délelőtti lekérdezése:(

Az a baj, hogy ma tudna csak jönni egyeztetni, de az utolsó folyószámlája már több, mint egy hónapos.

Délelőtt is rossz volt az Ügyfélkapu, csak az egyszerűsített verzió jött be, biztos benéztem, és elfelejtettem frissebb kivonatot lehúzni.

Most viszont állandóan azt írja ki, hogy feldolgozás alatt....

Ma már nem is kapok kivonatot?

birozsoltne

EBEV folyószámla SOS!!!

HozzászólásSzerző: tothkornelia69 » hétf. feb. 16, 2009 6:43 pm

Szia!

Erre csak a mindenható tud pontos választ adni!

Jártam már én is úgy, hogy rengeteget kellett várni folyószámlára.

Próbáld meg esetleg:

Frissítésre rákattintani, volt már, hogy meggyorsította a folyamatot.

Olyan is előfordult, hogy ismét folyószlát kértem le, és láss csodát, pillanatokon belül megjelent az előző (nem törlődik az előző, tehát max. kettőt is kapsz ugyanarra az időszakra).

Vagy esetleg kilépés az Ebev-ből, és mo-ból, majd újra belépés, és megvolt a folyószlám.

Más ötletem nincs, én ezekkel próbálkoztam már.

Üdv:Nelly

tothkornelia69

EBEV folyószámla SOS!!!

HozzászólásSzerző: Magdus20091 » hétf. feb. 16, 2009 6:45 pm

Szia!

Amikor lekéred a folyószámlát, akkor sokáig a feldolgozás alatt szöveg jelenik meg. Én úgy szoktam csinálni, hogy amikor a folyószámlát, vagy bármi mást lekérek, akkor a lekérdezés után, sokszor egymás után megnyomom a frissít gombot. Az is ott van a lekérdezés nyomógomb mellett. Nekem szokott sikerülni. Próbáld meg.

Magdi

Magdus20091

EBEV folyószámla SOS!!!

HozzászólásSzerző: Magdus20091 » hétf. feb. 16, 2009 6:47 pm

Próbálom most én is, de nekem sem megy. Még a délután folyamán úgy 16.00 körül még sikerült.Be van állva a rendszer. Szerintem holnap délelőtt próbáld meg lekérdezni ismét, reméljük sikerülni fog.

Magdi

Magdus20091

Vissza: Egyéni vállalkozók