Szia!
C lap alján találod
Üdv.
Szia!
C lap alján találod
Üdv.
15-01 lap 392 sorában az egyéni vállalkozó ktg.ként elszámolható járulékait is fel kell tűntetni vgy csak az alkalmazottakét? Szerintem nem egyértelmű.
391 sorban c oszlopban anyag + áru ktg-ét kell beirni és b oszlopba ebből csak az áruét?
Tájékoztatója nem ezt irja, viszont a bevallás sora erre utal.?
Szia!
Azt mondja a kitöltési utmutató költségként elszámolható, adóévben megfizetett- ebből következik, hogy a saját költségként elszámolt és megfizetett járulékait is feltünteti ebben a sorban. A 391 sor b és c oszlopa, ha csak belföldi telephely van egy és ugyanaz, így kerül szinkronba a 371 sor ugyanilyen megbontásával.
Üdv.
Garbo szerintem nem egészen igy van a 391 sor. Nézd csak meg.
A C. oszlopba azt irja ird be az anyag+áru ktg-et.
De a B. oszlopban már csak árut ir!!!!
Szia!
Kérdésedre a válasz: C lap alján van
Szia: Csíziné Erzsi
Sziasztok!!
Légyszíves valaki segítsen nekem. A következő a problémám : megszünt 2007-ben a vállalkozás, fedlapon állandóan hibaüzenetet küld ha bejelölöm a 6-os pontot, illetve a 4-es pontban a vállalkozói jövedelem szerinti adózást...a bevallást mgánszemélyként nyujtom be.
Most mit X-eljek??? Rengeteg variációt végig próbáltam!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Ami
Szia!
Ha nem jelölöm be a 4 pontot, nemengedi kitölteni a 0753-15-01 -esektől az űrlapokat, pedig itt kell ismét levezetni a váll. jöv.-et!!Igaz, hogy azt egyszer levezetttem mikor megszünt a vállalkozás, de azt újból kell nem? Üdv:Ami
Szia! Nekem olyan megszünőm volt, aki nem csinált semmit, de ahogy visszaemlékszem a 771nyomtatványra, ott kell levezetni a váll.jövedelmet, sőt a minimumadót is. A 753-ra a váll.kivétet kell beírni, mintha piros szöveggel meg is jelenne. Ani
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég