Megcélozni a legszebb álmot, komolyan venni a világot, mindig szeretni és remélni, így érdemes a földön élni!
Kívánok minden szépet, s csodás 2008-as évet!
Megcélozni a legszebb álmot, komolyan venni a világot, mindig szeretni és remélni, így érdemes a földön élni!
Kívánok minden szépet, s csodás 2008-as évet!
Szia Mindenkinek!
Addig bénáztam, míg dupla lett. (pedig még nem is ittam....) Nem baj - meghagyom, mert ránk fér és több jut mindenkinek!
Üdv: P.Zsuzsa
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok. Jó volt olvasni Titeket, (néhány napig nem tudtam benézni a fórumra, valami vírus ledöntött a lábamról). Bízom benne, hogy jövőre is segíteni fogjuk egymást a fórumon keresztül, így ismeretlenül is.
Üdv. Mari
Sziasztok!!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Békés álmainkban ne csalódjunk soha -Oltalmazzon minket angyalok hada -Lelkünkben béke és szeretet virítson -Düh és gaz álnokság meg ne szomorítson -Ostoba szólamra ne hajoljon szívünk -Gazdagság kísérje minden nemes léptünk -Útjaink vigyen igaz célok felé -Jövőnk munkája váljon sikerré -Éjszaka pompásan ragyogjon csillagod -Veled legyen mindig az Őrangyalod Egymásra leljen minden szerető -Társa után vágyódó szerető -Közösen tegyük szebbé a világot -Így éljük át minden a boldogságot -Váljon minden álmunk valóra -Áldás szálljék minden jó akaróra -Nemes célok és tettek -Otthont teremtsenek néked Kívánok ehhez: BOLDOG ÚJ ÉVET Kocvácsné Zsuzsa
Kedves Lányok, Fiúk!!
" Adjék Isten minden jót,
öt-hat tyúkot, jó tojót!
Hízott disznót, sok hurkát,
tele pincét, kamarát,
sonkát, kolbászt, szalonnát,
gond ne bántsa a gazdát!
Adjék Isten szép vetést,
rengő-ringó jó termést,
békesség és szeretet
töltse meg a szívetek
ebben az új évben!! "
KÖSZÖNÖM MINDENKI JÓKÍVÁNSÁGÁT, FOGADJÁTOK SZERETETTEL AZ ENYÉMET IS!
B.Ú.É.K. 2008-ra: Éva
Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is kívánok örömökben gazdag, békés, boldog 2008-as évet !
Mária
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 74 vendég