Szia!
Én úgy gondolom, hogy az lényegtelen hogy melyik számlára folyt be a támogatás, viszont az nem, hogy kit illet? A földalapú támogatás a "földhasználó"-t illeti meg, (pl.bérlemény esetén a bérlőt, bár van néhány nagyon kivételes eset) amit úgy gondolom a földhasználati lap bizonyít. Ez esetben a vállalkozói tevékenységének is "része a földhasználat", véleményem szerint a vállalkozás bevételébe kell számolni.
Várdd meg más véleményét az egyéni vállalkozás tekintetében, én inkább csak a földalapú támogatásra való jogosultságot próbáltam levezetni. Üdv:Napraforgó
Szia! A mezőgazdasági tevékenységet végző egyéni vállalkozó, ezt a tevékenységet
saját földjén végzi? Amennyiben igen, akkor arra földre kapta a regisztrációs számot is,
melynek alapján megilleti a támogatás. Szerintem azzal hogy nincs a vállalkozásába ez a földterület, de ő műveli, ettől még a vállalkozás bevétele a földalapú támogatás,
Mivel a támogatást kizárólag bankon keresztül utalják, így szerintem a vállalkozás bankszámláján a helye. Várd meg mások véleményét is. Mária
Szia!
Aki az MVH-nál jogosult volt beadni területelapú támogatási kérelmet azt illeti meg a támogatás, és ez adóköteles bevételnek számít. Iluci
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég