Kedves Fórumozók!
Nyugdíjas ev. vállalkozását megszűntette 2009. márciusában, milyen bevallásokat kell benyújtania és mikor? Alkalmazottja nem volt, bevétele és kiadása is nulla.
Előre is köszönöm válaszaitokat!
Kedves Fórumozók!
Nyugdíjas ev. vállalkozását megszűntette 2009. márciusában, milyen bevallásokat kell benyújtania és mikor? Alkalmazottja nem volt, bevétele és kiadása is nulla.
Előre is köszönöm válaszaitokat!
Év elején a 09Ny-t beküldtem neki, hogy a 0901, és a 0908 is nullás, most a 0901 közli, hogyha bement a nyilatkozat nem küldhetem be ugyanarra az időszakra. Akkor milyen nyomtatványom jelentem, hogy megszűntette a vállalkozását? A 09T1041-en, hogy jelentem, ki a nyugdíjast, aki évek óta nem csinált a vállalkozásában semmit?
Sziasztok!
Szerintem mivel a kiegészítő tev. EV-t a 1041-en be sem lehet (kell) jelenteni, ezért ki sem kell. Adja vissza a vállalkozóit, 0901-et beadhatja, abból baj nem lesz, a többit a 0953-on 2010-ben. Persze IPA-t és NYENYI-t is vallani kell.
Horog
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Beküldtem a 0901-es és a 09T1041-et is. A többit majd a 0953-on jelentem. Mégegyszer köszönöm, hogy foglalkoztatok velem.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 29 vendég