Szia Huni! Hogy vagy? Minimum 30 karaktert kell írnom, szóval köszönöm kérdésed, én most épp ...ingereskorszakom élem, de majd lesz jobb is, csak nem bírom a szagokat...
Picur
Szia Huni! Hogy vagy? Minimum 30 karaktert kell írnom, szóval köszönöm kérdésed, én most épp ...ingereskorszakom élem, de majd lesz jobb is, csak nem bírom a szagokat...
Picur
Kedves Huni! Nem ismeretlen a problémád! Érdemes körülnézni a piacon, ha nem vagytok megelégedve! Remélem azért itt a kollégák többségének szakmai felkészültségével meg vagy elégedve. Talán próbáld meg felvenni a kapcsolatot valakivel!
Üdvözlettel: Gyergyói István
Azon még nem gondolkoztatok, hogy állandó tanácsadásra köttök szerződést egy szakértővel, aki e-mailben, telefonon vagy személyesen meg tudja válaszolni a felmerülő szakmai, jogi kérdéseket akár konkrét eseteket is, de a munka ténylegesen marad a Ti kezetekben anélkül, hogy alkalmazkodni kellene máshoz vagy megbízni más számításaiban?
Üdvözlettel: Gyergyói István
Ismerek olyat aki hasonlóan oldotta meg, nekem is van már ilyen szerződésem. Az ötlet bevált. Valamennyi fél elégedett és olcsóbb a megoldás.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 66 vendég