A statisztikát minden nap 00:03-kor a tárhelyszolgáltatóm, a Datanet.hu, automatikusan generálja - ingyen. Már jó ideje nem is néztem meg. Én csak a honlapra belinkeltem anno, hogy a látogatóim is megnézhessék. Lehet, hogy a Te szolgáltatód is ad ilyent – szintén ingyen - csak kérni kell. Egyébként a honlapom szinte minden oldalának alján van ingyenes - nem feltétlenül magyar, statisztikai ikon. Rá klikkelve Te is beszerezhetsz ilyeneket a regisztráció után. De van egy sokkal jobb dolog! Ez a Google Desktop. Ha neked nincs ilyen, akkor innen letöltheted: http://127.0.0.1:4664/about&s=zHL3ccoz3CKkJD9IQP057Zonk1M.
Ez magyar nyelvű, és van hozzá Sidebar, van sajátgép-indexelésen alapuló Google Desktop, azaz a Google módján a saját gépeden (is, a weben is) működtethető gyors keresője. Amint el kezded beírni a gépeden lévő kereső mezőbe a valamelyik fájlodban lévő keresett szót, azonnal kiírja oldalt a találato(ka)t. Tehát a saját fájlokba is jól lehet vele keresni! Sőt ez - beállítva - a levelező programod által tárolt emilek belsejében is tud keresni, és még sok-sok mindent kijelez neked, amire szükséged lehet. Ha nincs ilyened - ajánlom, ez nagyon jó. Figyeli, mik érdekelnek Téged, és ha azon a webszájton újdonság van azt is kijelzi. Stb.
Vannak hozzá letölthető Google Gadget-ek: Analóg vagy digitális óra, naptár, névnaptár, stb., stb. Ezek bárhová elhelyezhetők a képernyődön - csak húzni kell az egérrel.
Hát ez van.
Szia, jó éjszakát! István