Szia bongyorka!
Én csak azokat az anyagokat tudom oda feltenni, amiket nekem elküldtök. Ezért írtam most is, hogy küldjétek el a címemre. :)
Andi
Újabb kérdésem lenne a gépkocsi témával kapcsolatban:
ha vállalkozó el kívánja adni a gépkocsit, és pld. három hónapra, vagy amit nem kerül eladásra, addig leadja egy autó kereskedésbe, akkor ezen időre uu. elszámolhatja a kifizetett gépjármű adót, a biztosítást és az écst? Mert elvileg ezeket erre az időre ugyebár nem lehet felmondani.
...ééésssss működik az adófórum extra, légyszi küldjétek el az állásfoglalásokat a szem.gépkocsi értékesítés áfa témájában andulkának, hogy feltölthesse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Ildi!
Már működik az adófórum extra, az előző hozzászólók között van andulka cime, légyszives küld el neki az állásfoglalást..köszönöm.
Már működik az adófórum extra, az előző hozzászólók között van andulka cime, légyszives küld el neki az állásfoglalást..köszönöm.
Sziasztok!
Valamelyik nap elküldtem andulkának a 4 állásfoglalást, ma pedig az adoforum-freemail címre is.
Üdv:Zs.
Sziasztok! Szia Ildi!
Elküldenétek nekem is az állásfoglalást a lauferz@t-online.hu címre?
2004-ben beszerzett személygépkocsit adtunk el, kiszámláztam Áfásan, most rájöttem talán rosszul.
Segítsetek légyszíves!
Köszönöm:Erika
Sziasztok!
Úgy tűnik egységes álláspont alakult ki a 2008. előtt beszerzett személygépjárművek értékesítésére vonatkozóan. Ma vettem kézhez a kérdéses témában saját nevemben megkért állásfoglalást. Bár csak tájékoztatásnak minősül, de a lényege az, hogy ha az ÁFA beszerzéskor nem volt levonható, akkor most ÁFA mentesen kell értékesíteni. (Persze a beszerzésről ÁFÁ-s számlával kell rendelkezni - ez lényeges!)
Üdv: P.Zsuzsa
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 3 vendég