Aranyos vagy Klári!
Ez az anyag első ránézésre remeknek tűnik! Talán sikerül kicsit többet megértenem, mint az áfa tv-ből. Ma estére úgysem volt programom, így legalább a hobbymnak élhetek!!! Nelly
Sziasztok!
Pont ma jövök Csátaljay Zsuzsanna előadásáról, ÁFA és Számlázás 2008. Bescannelem én is az anyagot és elküldöm erre a közös e-mail címre.
Első ránézésre hasonló, mint ami már fent van, 12 oldalas és az van a végére írva, hogy összeállította: Csátaljay Zsuzsanna.
előre is bocsi, de beleirogattam pár dolgot
Zsu
Sziasztok!
Segítenétek, miként tudnék én is hozzájutni az anyaghoz? Megpróbálkoztam az általatok leírtak szerint de valahogy nem jön össze. Előre is köszönöm a segítséget.
T.né
Sziasztok!
Légyszi segítsetek nekem is, én az adoforum@freemail.hu -n nem találok semmit! (csak egy levél jön be) Üdv:Napraforgó
Sziasztok!
Ebben a pillanatban küldöm el az enyémet, tehát a mai előadásának az anyagát. 4 részletbe megy, 11 oldal, bocsi de nem tudok több oldalast csinálni, ezért kénytelen voltam oldalanként feltenni. KB. 10 perc míg átmegy.
Elküldöm az előző anyagot is, amit még HIDNA tett fel, mert én már lementettem korábban.
Zsu
Sziasztok!
Köszi mindenkinek aki áldoz az idejéből és hozá juttat bennünket az ilyen klassz előadás anyaghoz.
Mert minden elolvasott anyagból ragad ránk valami, én úgy érzem.
Ebben a szakmában nem lehet eleget tanulni.
Szép napot mindenkinek. Juli
ÜDV!
KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég