Adófórum

Adózási és számviteli információk

Egy már feltett kérdésre választ várva

ÁFA

HozzászólásSzerző: Panni49 » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Kedves Fórumozók!

04.03-án feltettem a problémámat,melyet 04.16-án módosítottam,pontosítottam,Nemzetközi fuvarozás ÁFA címszóval.Ha valaki otthon van a témában,kérem nézze meg az eredeti kérdést,és válaszoljon.

Köszönettel Panni

Panni49

HozzászólásSzerző: melcsi62 » vas. ápr. 20, 2008 7:44 pm

Kedves Panni!  Nem kell a kérdésedre újabb pontért felhívni a figyelmet. Ránéztem a kérdésedre, s láttam, hogy vannak válaszok, de én is úgy ítéltem - bár nincs gyakorlatom nemzetközi áruszállításban - ,hogy az általad megadottak info nem kellően pontos.   . Lehet, hogy azért nem megy tovább a dolog, mert ott nem reagálsz a válaszokra. Ha véleményed szerint nem igazán jó  a válasz, vagy éppen a válaszban is van kérdés, akkor az csak úgy tud tovább haladni, ha adsz ahhoz elegendő információt, amit a válaszoló nem tud kiolvasni az eredetileg feltett kérdésedből.  Szerintem menj vissza az eredetileg feltett kérdésedhez, s ha elolvastad a válaszokat - ott nyugodtan lehet, oda,vissza eszmét cserélni. Üdv.
melcsi62

HozzászólásSzerző: Panni49 » hétf. ápr. 21, 2008 3:38 am

Kedves Melcsi!A válaszok után rájöttem én is,hogy kevés infót tettem fel.Ezért 04.16-án módosítottam az eredeti kérdésemet,bővítettem.Azóta nem jött senkitől válasz, sem arról hogy jó,sem arról hogy rossz az értelmezésem,- vagy hogy  hogyan kellene csinálni.Ezért folyamodtam ehhez a megoldáshoz.Igazából engem a pontok nem nagyon érdekelnek, csak jó, és átgondolt segítséget kapjak.Egyébként nem vagyok régi fórumozó,de nagyon jó,hogy van egy ilyen oldal,ahol szakmabeliekkel tud az emberfia véleményt cserélni a gyakorlatnak megfelelően.Sajnos a továbbképzésekkel ,tanfolyamokkal az a bajom,hogy mindig mezítlábas,egyszerű példákkal jönnek elő az előadók,a "szaros " dolgokat meg izzadd  ki ha tudod. 

Köszi Panni

Panni49

Vissza: ÁFA