Kedves Fórumozók!
04.03-án feltettem a problémámat,melyet 04.16-án módosítottam,pontosítottam,Nemzetközi fuvarozás ÁFA címszóval.Ha valaki otthon van a témában,kérem nézze meg az eredeti kérdést,és válaszoljon.
Köszönettel Panni
Kedves Fórumozók!
04.03-án feltettem a problémámat,melyet 04.16-án módosítottam,pontosítottam,Nemzetközi fuvarozás ÁFA címszóval.Ha valaki otthon van a témában,kérem nézze meg az eredeti kérdést,és válaszoljon.
Köszönettel Panni
Kedves Melcsi!A válaszok után rájöttem én is,hogy kevés infót tettem fel.Ezért 04.16-án módosítottam az eredeti kérdésemet,bővítettem.Azóta nem jött senkitől válasz, sem arról hogy jó,sem arról hogy rossz az értelmezésem,- vagy hogy hogyan kellene csinálni.Ezért folyamodtam ehhez a megoldáshoz.Igazából engem a pontok nem nagyon érdekelnek, csak jó, és átgondolt segítséget kapjak.Egyébként nem vagyok régi fórumozó,de nagyon jó,hogy van egy ilyen oldal,ahol szakmabeliekkel tud az emberfia véleményt cserélni a gyakorlatnak megfelelően.Sajnos a továbbképzésekkel ,tanfolyamokkal az a bajom,hogy mindig mezítlábas,egyszerű példákkal jönnek elő az előadók,a "szaros " dolgokat meg izzadd ki ha tudod.
Köszi Panni
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég