Szerző: Pikikee » vas. jún. 29, 2008 7:06 pm
Sziasztok !
Sajnos volt ilyen eset :(((((((
400e ft -ra büntettek meg bennünket. Semmi engedmény, nulla tolarencia.
Azt mondták, hogy 4 havi részletet kaphatunk aminek az első törlesztő részlete a bünti 30%-a. Sajnos így is volt, annyi különbséggel, hogy összesen 8 havi törlesztőrészletre kaptuk meg a csekkeket.
Írok neked egy nagyon fontos dolgot !
Nekem is a többiek segítettek akkor és szerencsére hallgatam rájuk !
Jelentsd be a dolgozókat rendes munkaviszonyra arra az egy napra !!!!! mert benne lesz a határozatban !!!
Ha nem teszed meg gyorsan akkor még az APEH is megbüntethet !!!
Sajnálom , hogy nem tudtam semmi jót írni :(((
Azt hiszem nálatok is csak szerencsétlen véletlen volt. Mert ha a többi rendben volt akkor ezt sem akartátok elsumákolni csak valamiért kimaradt a dátum ( pl. a kapkodás miatt )
Mindenki tévedhet csak mi nem ?? :((( A munkahelyemne volt olyan, hogy egy régebbi dátumozású levelt írtam át. Az iktató számnál elfelejtettem az évet módosítani. Még szerencse, hogy az nem került 200e ft-ba. Na, persze a főnököm nem dicsért meg :-))
Igazán sajnálom, de tényleg nem számíthatsz semmi jóra :(((
Én azóta sem tudom feldolgozni. Csak azt tudom, hogyha az idén a páromnak lesz 1,200e ft bevétele akkor még csak a járulékokat és a büntetést kereste meg. Úgy el volt akkor keseredve, hogy legszívesebben vissza adta volna a vállakozást, de a fiam nála van mint tanuló ezért nem volt járható az út :(
Szívből sajálom, üdv: : Ildi