Adófórum

Adózási és számviteli információk

Zavar-e a reklám?

Ellenőrzés

Zavar-e a reklám?

HozzászólásSzerző: validitas » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Kedves Fórumozók!

Engem borzasztóan zavar a kérdéseknél megjelenő, képeket váltogató hirdetés. A szemem már teljesen fáj tőle, amikor olvasnám a kérdést, meg írom a választ.

Benneteket nem zavar? Próbáltam emailt küldeni a moderátornak, de vmi miatt nem sikerült, hibaüzenet jött. Nem írna valaki a szerkesztőségnek, hogy vegyék le a reklámot, legyen csak a lap tetején? Tudom, hogy a reklámból jön a bevétel, de ez így borzasztó, és szerintem az ilyen hirdetésnek éppen ellenkező eredménye lesz, olyan pipa vagyok rá, hogy bármi is az, már csak azért sem kell!!

Mi a véleményetek?

Üdv. Böbe 

validitas

Zavar-e a reklám?

HozzászólásSzerző: adotanacs » pén. ápr. 11, 2008 12:57 pm

Szia Böbe! Valóban nagyon idegesítő, belefájdul az ember szeme.  Szerintem ezt ugy kellene megoldani, hogy minden kérdéshez más reklámot állandóra tennének fel, ne igy villogva. Akkor is sorra kerülne minden reklámozó többször is. Üdv. Ani
adotanacs

Zavar-e a reklám?

HozzászólásSzerző: Napraforgó » pén. ápr. 11, 2008 1:04 pm

Milyen reklám......?
Napraforgó

Zavar-e a reklám?

HozzászólásSzerző: validitas » pén. ápr. 11, 2008 1:09 pm

Te nem látod? De jó neked! :-)) Vagy hirdetésnek kellett volna neveznem?
validitas

Zavar-e a reklám?

HozzászólásSzerző: simke » pén. ápr. 11, 2008 1:31 pm

Sziasztok!

Az a baj vele, hogy nem állandósul, hanem egyfolytában villog. Nekem is feltűnt (nem kicsit), de az jutott eszembe, ha már megtűrt személyek vagyunk ezen az oldalon, hát elviselem. És most, hogy már előttem szerepel több válasz is, nem is látom.  Üdv Etus

simke

Zavar-e a reklám?

HozzászólásSzerző: kovalkata » pén. ápr. 11, 2008 1:33 pm

Szia Böbe!

Én tökéletesen egyet értek veled. De azt természetesen nem kérhetjük, hogy vegyék le, viszont Ani ötlete elég jónak tűnik, úgy talán nem lenne ennyire idegesítő. Nekünk könyvelőknek úgyis egész nap ki van a szemünk a sok monitorozástól.

Üdv. Kata 

kovalkata

Zavar-e a reklám?

HozzászólásSzerző: adotanacs » pén. ápr. 11, 2008 1:34 pm

Erzsi Te már a kapanyelet látod magad előtt. Üdv. Ani Jó munkát!!!
adotanacs

Zavar-e a reklám?

HozzászólásSzerző: valterjozsefne » pén. ápr. 11, 2008 4:18 pm

Sziasztok! Valóban nagyon zavaró ez a villogó "akármi" az biztos, hogy bennem ellenérzést váll ki, mert rossz helyen van.

Mária 

valterjozsefne

Zavar-e a reklám?

HozzászólásSzerző: Napraforgó » pén. ápr. 11, 2008 5:38 pm

Szia Ani! Láttam is meg fogtam is, de kivert az eső...!

Visszatérve a reklámra, nálam csak akkor jön be a kérdéseknél, ha először lépek a fórumra, pl. most. Viszont ott fölül tényleg ugra-bugrál...!

De tudjátok,  nekem multifukális szemüvegem van, amivel csak egy bizonyos szögben látok jól, valószínű ezt a szöget kikerülte  a szemem EDDIG...   Üdv.

Napraforgó

Zavar-e a reklám?

HozzászólásSzerző: validitas » pén. ápr. 11, 2008 5:51 pm

Nekem ezt mondták, "munkaprogresszív", meg hogy oldalra nem látok majd jól vele, csak ha a fejem is fordítom, és távolra sem, csak a monitorig. De szerintem átvertek, csak az ára lett borsos, de szerte-szana látok vele. Vagy másvalaki szemüvegét kaptam meg! Na, mindegy látok vele, ezek szerint túl jól....

Mindenesetre tehetnék más helyre a hirdetést, vagy az is remek ötlet, hogy legalább legyen fix, ne váltakozzon. Abban reménykedem, hátha a fórum működtetői is beleolvasnak ebbe...... vagy valaki tud nekik írni....

Üdv: Böbe

validitas

Következő

Vissza: Ellenőrzés