Adófórum

Adózási és számviteli információk

AM.könyv őrzése

Ellenőrzés

AM.könyv őrzése

HozzászólásSzerző: Pikikee » hétf. nov. 12, 2007 7:30 pm

Sziasztok !

Remélem az már nem lehet gond, hogy az AM könyveket az építőiparban dolgozók  a vállalkozó autójában tárolják és egy esetleges ellenőrzés alkalmával bemutatják. Miért kell hogy nála legyen? Nála van akkor is ha a táskájában van, csak az meg az autóban van :DDD / nagy táskából kistáska, kis táskából nagy táska stb :DDDDD

Fel megy a tetőre az ellenőr és ott kéri azonnal ! ? :-))

Na, azt azért megnézném ! :-)

Üdv: Pikikee 

Pikikee

AM.könyv őrzése

HozzászólásSzerző: Pikikee » hétf. nov. 12, 2007 7:39 pm

Marcsi !

Nem vágták pofán az ellenőrt ? ( na ezt nem én irtam, .... de én gondoltam :D )

Remélem fellebbeztek, ha már Szilvi megint ilyen ügyesen megtalálta a mindentudó követ ! :-)

Üdv: Pikikee 

Pikikee

AM.könyv őrzése

HozzászólásSzerző: erdoapolas » kedd nov. 13, 2007 3:22 am

Sziasztok!

Szilvinek megköszönöm a cikket, napok óta keresgéltem de sehol nem találtam. Most mindenki aki AM-est foglalkoztat, nyomtassa ki ezt a szabályt és tegye a könyvekhez, ha akadékoskodik az ellenőr akkor meg kell mutatni neki.

Pikikee a tetőre az ellenőr bíztosan nem fog felmenni, az  biztos, de képzeld el ha az állattenyésztésben dolgozó AM-es zsebéből kiesik a könyv, és olyan helyre hogy maradandó illata marad, vagy lehetne sorolni ezeket a tényezőket. Itt megint egy elfuserált tv. született, de ez miért és kinek jó, erre a válasz talán az lehet hogy olyan emberek alkották kiknek halvány fogalmuk sincs a kemény fizikai munkáról. Üdv. Marcsi

erdoapolas

Előző

Vissza: Ellenőrzés